Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Neluțu Varga, după ce s-a spus că e în comă indusă. Patronul echipei CFR Cluj este internat în spital

Zvonurile că Neluțu Varga se află în comă indusă, după ce a suferit un atac cerebral, au șocat o țară întreagă. Reprezentanții clubului de fotbal CFR Cluj au venit cu precizări despre starea de sănătate a patronului lor.

16 iul. 2022, 22:01
Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Neluțu Varga, după ce s-a spus că e în comă indusă. Patronul echipei CFR Cluj este internat în spital

Neluțu Varga a ajuns de urgență la spital și a intrat în comă indusă, după ce a suferit un atac cerebral. Aceasta e vestea răspândită în ultimele ore în mass-media, însă cei de la CFR Cluj au precizat că informațiile sunt false și că starea de sănătate a lui Neluțu Varga este stabilă. „Nu se pune problema de comă indusă”.

„Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj. 16.07.2022″, se arată în comunicatul clubului de fotbal.

Potrivit foaiatransilvana.ro, Neluțu Varga nu mai putea să vorbească în momentul când a ajuns la unitatea medicală și avea deja probleme cu echilibrul. Medicii au luat decizia de a-l plasa în comă indusă pentru a calma spasmul cerebral și pentru a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a stării de stres.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a spus o persoană din familia lui Neluțu Varga, conform sursei citate.

Dan Petrescu, despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a spus, în urmă cu o zi, că starea lui Neluțu Varga s-a îmbunătățit și că speră să revină cât mai repede alături de echipă.

„Din păcate, au fost momente grele și pentru patronul echipei. Știu că e mai bine (n.r. – Ioan Varga, patronul clubului) și în curând va fi lângă noi, sănătos. Cu toții trebuie să ne rugăm să fie cât mai repede, pentru că, fără patron, nu știu unde era acest club acum. Cinci ani la rând a tot investit, echipa a câștigat. Cred că din cauza fotbalului e acolo unde este, pentru că își dorește foarte mult să câștige. Suntem alături de el. Din ce am înțeles, e mult mai bine”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și Patronul CFR Cluj taie aripile FRF şi anunţă că Dan Petrescu nu preia naţionala. Drum liber pentru Adrian Mutu

Citește și Neluțu Varga, patronul de la CFR, virulent la adresa rapidistului Dan Șucu: „E un cățeluș, nu un leu / Să o întrebe pe soție, dacă nu mă știe”