Care e starea de sănătate a fiului Monicăi Anghel, după ce a fost operat de urgență: „A stat imobilizat două luni. A fost o perioadă foarte grea”

Monica Anghel a vorbit despre cum se simte fiul ei după problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat. Vedeta a trebuit să meargă cu băiatul la spital fiindcă s-a accidentat la picior.

25 oct. 2023, 16:51
Care e starea de sănătate a fiului Monicăi Anghel, după ce a fost operat de urgență: „A stat imobilizat două luni. A fost o perioadă foarte grea”

Monica Anghel a trecut prin momente foarte dificile. Odată ajunsă cu băiatul la spital, medicii au stabilit că trebuie să-l opereze de urgență. Acum, fiul ei se simte bine și a început recuperarea.

„Aviv e bine. A început școala. E bine și cu piciorul. Și-a revenit… Mai avem de făcut acum recuperare. A stat imobilizat două luni. A fost o perioadă foarte grea, dar mulțumim lui Dumnezeu că am trecut cu bine. Ne-a păzit Dumnezeu de ceva mai rău”, a declarat Monica Anghel, pentru Viva.

Citește și Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte: „12 polițiști erau în fața ușii”. De ce au căutat-o oamenii legii

Monica Anghel a explicat cum s-a ajuns la nefericitul accident 

Fiul Monicăi Anghel a alunecat pe iarbă la un moment dat. Nimeni nu a bănuit că de la un incident atât de minor se poate ajunge la ceva așa de grav.

„El a crescut brusc. S-a înălțat 20 de centimetri, brusc. S-au demineralizat oasele și de aceea s-a făcut fractura aceasta așa urâtă, dintr-o căzătură banală. Dar bine că este bine”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Monica Anghel are o relație extraordinară cu fiul ei, Aviv, pe care încearcă să-l implice în tot felul de activități ca să petreacă timp împreună. Vedeta a fost învățată de mama ei cum se comporte cu fiul și a mărturisit că și ea a avut, de asemenea, o familie unită și o căsnicie exemplară.

Citește și Câți bani câștigă Oana Roman din activitatea online. Fiica lui Petre Roman își permite să trăiască în lux: „Niște mii de euro bune pe lună”

„Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți, cu fratele meu, suntem o familie foarte, foarte unită. Au fost multe sfaturi pe care le-am primit de la mama. Cel mai important mi se pare că tu, ca femeie, trebuie să te respecți pe tine, în primul rând. Adică să te poți uita în ochii oricui pe stradă, să mergi cu spatele drept, să fii o femeie respectată și respectabilă”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola.