Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte: „12 polițiști erau în fața ușii”. De ce au căutat-o oamenii legii

Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte. Carmina a trecut printr-o mega sperietură, când a văzut că mai mulți polițiști îi bat la ușă. În prima seară, nu a răspuns la interfon, crezând că a greșit numărul, iar oamenii legii au revenit ziua următoare, mai mulți la număr, și s-au dus la ușa apartamentului.

25 oct. 2023, 14:36
Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte: „12 polițiști erau în fața ușii”. De ce au căutat-o oamenii legii
Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte

Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte. După ce a terminat liceul, Carmina a decis să se mute în Capitală și să locuiască singură. Așa că tatăl ei a ajutat-o să găsească o locuință pe placul ei, iar de ceva timp trăiește pe cont propriu.

Citește și: Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin: „Noi asta facem ca să supraviețuim”

Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte

Carmina Vârciu le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online prin ce a trecut și s-a arătat contrariată de cele întâmplate. Tânăra i-a anunțat pe internauți că a fost vizitată de oamenii legii în două nopți la rând.

Foarte speriată, fiica lui Liviu Vârciu a deschis timid ușa și a aflat că unul dintre vecini reclamase gălăgia venită din apartamentul tinerei. Surprinsă de cele auzite, Carmina le-a explicat polițiștilor că ea dormea și că gălăgia nu vine din locuința ei.

Era în jur de ora 1, stăteam liniștită în pat, când cineva îmi sună la interfon și având în vedere că stau singură și nu așteptam pe nimeni, eram pregătită să mă bag la somn…

Ca orice om, am mers să văd cine mă caută la ora aia. Erau doi polițiști. Nu am răspuns. Nu știu dacă am făcut bine, dar am zis că poate au greșit apartamentul. M-am întors înapoi în pat și am adormit instantaneu. Trece noaptea, totul bine și frumos, nu se întâmplă nimic.

A doua zi, exact pe la aceeași oră, dacă nu cu o oră mai târziu, pe la 2:00, nu mai sună la interfon, nu mai sună la nimic, îmi bate în ușă. Ca să nu vă zic că eu la ora aia dormeam. Au bătut în ușă de cred că au trezit și vecinii.

Eu panicată, mă duc să mă uit frumos pe vizor și văd 12 polițiști cum stăteau în fața ușii. Deschid ușa și mă iau la întrebări. Mi-au spus că cineva a reclamat că este gălăgie. Dar faza amuzantă a fost că este gălăgie, dar nu de la apartamentul meu, ci de pe coridor”, a spus Carmina, în mediul online.