Care este cel mai bun exerciţiu pentru a scăpa de celulită

Pentru a stabili cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita trebuie identificati factorii care au dus la aparitia ei.

04 iun. 2014, 05:26
Care este cel mai bun exerciţiu pentru a scăpa de celulită

In principiu, nu exista un singur exercitiu potrivit oricui care vrea se scape de celulita, adica de acel tesut adipos care se impinge, efectiv, in tesutul conjunctiv de sub pielea picioarelor, a coapselor si a feselor, actiune ce determina crearea aspectului inestetic de coaja de portocala. Practic, celulita se formeaza in urma incapacitatii celulelor de a elimina toxinele umflandu-se.

CITESTE SI: Sharon Stone, cu celulita la vedere, la Cannes

Pe langa tarele alimentare, aparitia celulitei este conditionata si genetic. Practic, exista o predispozitie la aparitia ei. Astfel putem explica de ce femei trase prin inel care au un regim alimentar relativ echilibra au, totusi, celulita pe picioare si coapse.

Oricum ar fi, in general, exercitiile recomandate pentru a scapa de celulilta sunt cele care te transpira cel mai puternic, adica cele de tip aerobic, nu pentru cladirea masei musculare. Cu cat transpiri mai mult, cu atat elimini mai multe substante nocive din organism, curandu-l pur si simplu.

Citeste mai mult pe lyla.ro