Care este cel mai mare salariu de la Hollywood. Clasamentul care-i face de râs pe câștigătorii premiului Oscar

Cel mai mare salariu de la Hollywood a fost prezentat de publicația Variety, într-un top care face de rușine pe unii dintre cei mai buni actori de la Hollywood, cum ar fi Brad Pitt.

19 aug. 2021, 20:45
Care este cel mai mare salariu de la Hollywood. Clasamentul care-i face de râs pe câștigătorii premiului Oscar

Cel mai mare salariu de la Hollywood a fost dat publicității de către site-ul specializat în entertainment, Variety. Lista cuprinde 17 dintre cel mai bine plătite vedete din Cetatea Filmului și în mod suprinzător, câțiva dintre actorii foarte cunoscuți se află pe ultimele locuri.

Vedete precum Brad Pitt, Tom Cruise sau Keanu Reeves se află printre „angajații” de la Hollywood cu cele mai mici salarii, care se încadrează între 14 și 20 de milioane de dolari.

Actrițe simpatice precum Julia Roberts sau Jennifer Lawrence, ambele câștigătoare ale premiului Oscar, se află printre primele 10 locuri din clasament cu o cotă de 25 de milioane de dolari pentru filme precum „Leaves the World Behind”, respectiv „Don’t Look Up”.

Leonardo di Caprio, laureat al premiului Oscar, ocupă locul 5 cu un salariu de 30 de milioane de dolari pentru rolul pe care îl interpretează în pelicula  „Don’t Look Up”, alături de Jennifer Lawrence.

Puțin mai sus în top se află, tot un câștigător al premiului Oscar, Denzel Washington, care a primit 40 milioane de dolari, pentru producția „The Little Things”.

Will Smith, nominalizat de două la premiile Oscar pentru cel mai bun actor, ocupă locul trei cu un salariu de 40 milioane de dolari pentru pelicula „King Richard”.

Pe locul doi se află Dwayne Johnson, care deși până acum nu a fost nominalizat la prestigioasele premii ale Academiei de Film din SUA, a câștigat 50 de milioane de dolari pentru ultimul său film, „Red One”.

Pe primul loc, în clasamentul celor mai mari salarii de la Hollywood, se află Daniel Craig, unul dintre interpreții agentului 007 în seria James Bond. Cu toate că britanicul Daniel Craig nici măcar nu a fost nominalizat la vreun premiu Oscar până în prezent, el este cel mai bine plătit actor de la Hollywood cu un salariu de 100 de milioane de dolari pentru ultima sa peliculă „Knives Out”, relatează Hotnews.

  1. Daniel Craig („Knives Out”) – 100 milioane de dolari
  2. Dwayne Johnson („Red One”) – 50 milioane de dolari
  3. Will Smith („King Richard”) – 40 milioane de dolari
  4. Denzel Washington („The Little Things”) – 40 milioane de dolari
  5. Leonardo DiCaprio („Don’t Look Up”) – 30 milioane de dolari
  6. Mark Wahlberg („Spenser Confidential”) – 30 milioane de dolari
  7. Jennifer Lawrence („Don’t Look Up”) – 25milioane de dolari
  8. Julia Roberts („Leaves the World Behind”) – 25 milioane de dolari
  9. Sandra Bullock („The Lost City of D”) – 20 milioane de dolari
  10. Ryan Gosling („The Grey Man”) – 20 milioane de dolari
  11. Chris Hemsworth („Thor: Love & Thunder”) – 20 milioane de dolari
  12. Brad Pitt („Bullet Train”) – 20 milioane de dolari
  13. Michael B. Jordan („Without Remorse”) – 15 milioane de dolari
  14. Tom Cruise („Top Gun: Maverick”) – 13 milioane de dolari
  15. Keanu Reeves („The Matrix 4”) – 12-14 milioane de dolari
  16. Chris Pine („Dungeons & Dragons”) – 11.5 milioane de dolari
  17. Robert Pattinson („The Batman”) – 3 milioane de dolari