Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”. Revenirea vrea să fie grandioasă!

Andreea Tonciu vrea să revină în televiziune, însă nu oricum, ci într-un mod grandios, care să o reprezinte. Vedeta susține că nu vrea să piardă timpul pe internet, ci să vină în fața românilor cu ce știe ea mai bine să facă.
Filip Stan
09 mai 2024, 20:11
Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”. Revenirea vrea să fie grandioasă!
Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”. Revenirea vrea să fie grandioasă!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, având debutul în lumea mondenă prin intermediul televiziunii. Acum, la ani buni după „retragerea” ei de pe micile ecrane, aceasta vrea să revină în fața românilor făcând ceea ce știe ea mai bine: divertisment!

Citește și: Andreea Tonciu a dezvăluit numele câștigătorului de la Survivor All Stars: „Războinicii au nevoie de bani”

Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”

Andreea Tonciu a mărturisit că îi este extrem de dor de televiziune, încolțind în mintea ei ideea de a avea propriul show tv. Deși este activă în mediul online, nu s-a remarcat precum alți creatori de conținut, recunoscând că se ocupă doar de mici campanii publicitare, fără să își expună viața privată mai mult decât este necesar. În acest context, ea a explicat că unul dintre ultimele clipuri de pe rețelele ei de socializare nu pregătește intrarea ei în lumea imobiliarelor.

„Este o campania de-a mea. Nu m-am apucat de imobiliare. De unde atâtea apartamente? Chiar nu. Am avut o campanie și bineînțeles am filmat în apartamentul meu, pe care chiar îl vând, dar a fost doar o campanie. Dar să știi că nu ar fi exclus să mă vedeți și pe șantier, dar nu cred că mă pricep și decât să mă bag într-o chestie care nu mă reprezintă, mai bine fac ceea ce îmi place cel mie cel mai mult”, a explicat Andreea Tonciu pentru ego.ro.

De asemenea, Tonciu recunoaște că nu are foarte mare răbdare să filmeze diversele lucruri din viața ei, astfel că exclude ideea de a investi resurse într-un canal de YouTube sau vlog.

„Mie îmi place să filmez, dar consider că atunci când sunt în vacanță, trebuie să mă bucur de vacanță și nu fac alte treburi. Dacă mă duc să filmez despre o anumită țară sau despre un anumit hotel, mă duc doar pentru chestia asta. Nu mă duc în vacanță și le zic tuturor să stea după mine că eu trebuie să filmez nu știu ce hotel, să fac vlog sau cine știe ce”, a mai explicat fosta asistentă tv.

Andreea Tonciu este conștientă de renumele ei, astfel că notorietatea căpătată de-a lungul timpului ar putea să o ajute într-un eventual debut în televiziune. Chiar și în mediul online a adunat o comunitate destul de mare de persoane, astfel că nu i-ar fi fost greu să se apuce de influencing.

„Nu am vlog, nu am YouTube, nu am absolut nimic. Dacă îmi făceam canal de YouTube de când eram eu pe micul ecran, eram milionară la vremea asta. Dar nu. Sunt foarte comodă”, a mai adăugat bruneta.

Pentru vedetă, ideal ar fi să revină pe micul ecran cu o emisiune zilnică. Nu o sperie ideea de muncă după un program strict, ba chiar își dorește un proiect care să o țină ocupată.

„Îmi este foarte dor de televiziune. Îmi este extrem de dor. Visul meu cel mare este să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea, ca să am ce să fac. M-aș duce și de luni până duminică. Care este problema? Chiar să credeți așa. Câteodată chiar mă plictisesc stând acasă, doar să duc copilul la școală, să-l iau, să am grijă de el, să fac mâncare, să fac curățenie, să mă duc la cumpărături. M-am plictisit”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Totuși, Tonciu nu ar accepta orice gen de proiect, cum ar fi să fie prezentatoare de știri. Recunoaște că nu s-ar descurca foarte bine și nici nu ar reprezenta-o un astfel de job.

„Eu, prezentatoare de știri? Poate la știri mondene. Da, dar vreau locul Andreei Esca. Doamne ferește. Mi-aș dori ceva de divertisment pentru că asta mă caracterizează și sunt eu. Dacă fac ceva ce nu am mai făcut niciodată, nu sunt eu și lumea nu se regăsește în acea Andreea Tonciu, se regăsește în Andreea care sunt eu”, a mai afirmat vedeta, cunsocută deja pentru carisma și sinceritatea ei debordantă.

Andreea Tonciu nu a dispărut, totuși, de tot de pe micul ecran. După ce fiica ei a mai crescut, a acceptat să participe la diverse proiecte de televiziune, fiind chiar mândăr că fiica ei o urmărește, deși cea mică încă nu este conștientă de cât de celebră este mama ei.

„Știe, dar cred că încă nu își dă seama. Mai sunt cu ea la mall și mai vin oameni să facă poze cu mine. Mă întreabă de ce fac poze cu ei sau îmi mai zice că nu știu ce fetițe m-au pozat. Le zic să le lase să mă pozeze, că eu apar la televizor. Atâta tot. Dar în rest nu cred că conștientizează. E prea mică. N-a început să mă cheme să o iau de la școală ca să se dea mare. N-au început chestiile astea sau să zică prin școală că mama ei este Andreea Tonciu. Nu are chestii de genul”, a mai completat Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu s-a împăcat cu cea mai mare dușmancă, după ce și-au aruncat vorbe grele: „Îți iau și chiloții de pe tine, că și ăia sunt fake”

Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Pădurea din România care s-a transformat într-un loc de vis. Turiștii se îngrămădesc pentru a se bucura de o experiență unică
Capital.ro
Vor fi luați obligatoriu în armată în caz de război. S-a dat lege de apărare
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Este anunțul zilei pentru milioanele de români care au credite în LEI!
Adevarul
Coșmarul prin care a trecut un culturist: a pierdut zeci de kilograme în 35 de zile. „Corpul meu a început să se mănânce singur”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Vestea așteptată de toată România. Vine de la Florin Piersic
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Pensii mai mari după recalculare 2024: Ministrul Muncii „Plicurile cu deciziile de recalculare vor ajunge la români în perioada verii”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Este interzis să te urci așa la volan
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentine, feta ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a mers la..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'