Care este, de fapt, relaţia actuală dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda: „Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație, și persoane cu care nu”

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda au pus capăt, în 2019, unei relaţii frumoase, care nu a durat decât un an. După încheierea relaţiei, artista a dezvăluit că fostul iubit nu-i acorda suficientă atenţie, nu era afectuos cu ea şi nu-şi făcea timp decât pentru carieră. În replică, Turda a ameninţat-o cu un proces în cazul în care îi mai rosteşte numele în spaţiu public, indiferent de context.

03 feb. 2022, 08:57
Care este, de fapt, relaţia actuală dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda: „Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație, și persoane cu care nu”

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda nu-şi mai vorbesc de când s-au despărţit. Artista a împlinit 50 de ani pe 1 februarie, dar fostul ei partener nu i-a făcut nicio urare. Cântăreața a spus că se simte fericită și împlinită la 50 de ani și că se înțelege bine cu copilul și părinții ei.

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda nu mai au niciun fel de relaţie: „E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele”

Nicoleta spune că Gheorghe Turda este un capitol este încheiat în viaţa ei. Nu mai ţine legătura cu el şi nici nu-şi mai doreşte acest lucru.

Sunt capitole în viață pe care le-am încheiat o dată pentru totdeauna, iar acest capitol îmi este încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație și persoane cu care nu! Iar el face parte din categoria persoanelor cu care nu vreau să mai am ceva, să am vreun fel de relație. E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt fericită, sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Nu știu dacă am avut vreo aniversare nefericită…. Sau poate acum sunt așa fericită că nu îmi amintesc… Dacă iau faptul că m-am născut în brațele lui Dumnezeu, chiar dacă a fost un abandon, uite că e partea plină a vieții!”, a declarat Nicoleta Voicu pentru click.ro.

Solista a mai spus că aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă din viața ei. Şi pentru că, până la această vârstă, a realizat foarte multe lucruri, dar și pentru că are o relație bună cu cei dragi.

Aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă aniversare din viața mea. Este jumătate dintr-un întreg, acela de 100 și am înțelepciunea de a privi partea plină a paharului. Am realizat foarte multe lucruri. Cu copilul meu sunt în relații bune, cu părinții…”, a mai spus cântăreața.

Citeste si Maria Dragomiroiu, reacție-fulger după ce a fost criticată de gurile rele că s-a pozat în costum de baie: Mie mi-a plăcut ce am văzut și am vrut să fiu un exemplu!

Secretul care o ajută să nu-şi arate vârsta: „Dă-i, Doamne, griji persoanei respective, așa încât să uite de grija mea”

Deși tocmai a împlinit 50 de ani, Nicoleta Voicu nu-și arată deloc vârsta. Interpreta este de părere că pacea din sufletul ei este secretul care o ajută să arate mereu tânără.

Faptul că, poate, nu-mi arăt vârsta o datorez unei stări de pace din sufletul meu. Eu, chiar dacă mă cert cu cineva, nu sunt genul să port ranchiună. Eu spun un singur lucru, când cineva chiar nu-mi dă pace, Dă-i, Doamne, griji persoanei respective, așa încât să uite de grija mea. E singura mea rugăciune. Și să știi că funcționează!”, a mai spus fosta iubită a lui Gheorghe Turda.

Citeste si Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. De ce a sunat, de fapt, marele artist la 112