Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”

Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu. Cei doi nu sunt doar colegi la emisiunea Chefi la cuţite, difuzată pe Antena 1, ci şi foarte buni prieteni. Atât de buni, încât, la un moment dat, lumea credea că sunt iubiţi.

19 oct. 2022, 21:03
Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”
Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu

Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu. Înainte să oficializeze relaţia cu Smiley, prezentatoarea apărea mereu alături bucătar şi aveau multe glume împreună, iar internauţii au crezut multă vreme că formează un cuplu. La un moment dat, chiar au realizat un moment amuzant la emisiune şi anume, au organizat o nuntă între ei.

Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu

Partenera lui Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa lui Scărlătescu și-i este recunoscătoare pentru că a știut să-i fie mereu alături. Şi cu ceilalţi doi chefi se înţelege foarte bine, însă cu Cătălin a avut o chimie aparte.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Chef-ul are parte de o mega-surpriză

Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete. (zâmbește)

Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp„, a declarat Gina Pistol, pentru Viva.ro.