Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Chef-ul are parte de o mega-surpriză

Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar testul surprem al relaţiei lor a fost plecarea în America Express, acolo unde au făcut echipă. Se pare că s-au întors mult mai uniţi şi mai îndrăgostiţi.

21 sept. 2022, 20:14
Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Chef-ul are parte de o mega-surpriză
Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite

Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Deși este destul de discret atunci când vine vorba despre vița personală, dar mai ales cea amoroasă, bucătarul nu ratează niciun moment să se afișeze cu iubita lui pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a postat o poză în care se sărută pasional cu iubita lui chiar în platoul emisiunii Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite

Cătălin Scărlătescu a anunțat că ediția Chefi la cuțite de miercuri seara este foarte specială. Asta pentru că iubita lui, Doina Teodoru, îi face o surpriză neașteptată și vine să gătească în cadrul emisiunii. Cu această ocazie, bucătarul a sărutat-o pe foc pe femeia vieții lui, a imortalizat momentul.

‘’Vă dau un sfat: nu pierdeți ediția @chefilacutite din această seară! O să vedeți voi de ce… Ne vedem la 20.30, da? 😜’’, a scris Cătălin Scărlătescu pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Primele imagini cu restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „A apărut și primul meu copilaș”

Iubita lui Scărlătescu l-a luat la roast pe jurat

Fiind un sezon aniversar, pe cei trei jurați îi vor aștepta multe surprize. Una dintre ele este pentru Cătălin Scărlătescu şi o face chiar partenera lui de viaţă, Doina Teodoru, cea care l-a cucerit iremediabil pe simpaticul jurat. Doina nu este nici ea străină de lumina reflectoarelor. Iubita lui Scărlătescu a descoperit faima odată cu „iUmor”, dar și cu serialul „Băieți de oraș”, produs de Mihai Bendeac.

Acum, în sezonul cu numărul 10, Doina Teodoru a vrut să-l impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, să-i demonstreze că se pricepe și la gătit, cu speranţa că preparatul ei îl va da pe spate pe juratul de la „Chefi la cuțite”. Scărlătescu s-a emoționat atunci când și-a văzut partenera într-o asemenea ipostază.

Tânăra nu a venit doar să gătească, ci şi să-l ia la roast pe iubitul ei. „Dragule, aşează-te comod! Şi cu această ocazie îi mai atribuim o titulatură: lăutarul limbilor străine. Dar vă spun eu, la câte relaţii pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteţi să îi acordaţi şi titularua de Gara de Nord.

 Am înţeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin”, sunt doar câteva dintre replicile pe care Laura Teodoru le va rosti la emisiunea culinară, spre amuzamentul celorlalţi juraţi.