Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu. Vedeta îl mănâncă des şi totuşi arată impecabil la 35 de ani

Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu. Este una dintre cele mai urmărite şi îndrăgite vedete din România, bucurându-se de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare. Acolo, împărtăşeşte cu fanii multe dintre momentele din viaţa ei.

11 nov. 2022, 15:23
Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu. Vedeta îl mănâncă des şi totuşi arată impecabil la 35 de ani
Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu

Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu. Bruneta are 35 de ani și arată absolut impecabil. Aspectul este foarte important pentru ea, mai ales că face bani din imaginea ei, care trebuie să fie mereu intactă. Vedeta face mult sport și are de cele mai multe ori grijă de alimentație, însă nu își refuză micile pofte culinare.

Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu

Când vine vorba de desert, influencerița nu stă prea mult pe gânduri și se bucură din plin de el. Printre deliciile culinare preferate se numără gogoșile. Ori de câte ori are ocazia, Adelina merge la o patiserie celebră din București pentru a-și achiziționa deliciosul desert.

Recent, aceasta și-a cumpărat recent o cutie întreagă de gogoși, iar fanii au rămas uimiți când au văzut cât de bine arată gogoşile.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a stârnit furia fanilor, după ce a postat un video în care prezintă bunele maniere la restaurant: „E o ruşine! Acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e săracă”

Ce sumă câștigă Adelina Pestriţu din activitatea din online

Adelina Pestrițu e un adevărat model pentru urmăritoarele sale. Vedeta e foarte ambițioasă și muncitoare și pare că duce o viață ca în filme. E influencer full-time și lucrează șapte zile din șapte, având nu mai puțin de 20 de contracte simultan. Timpul înseamnă bani penru Adelina Pestrițu și tocmai de aceea nu își poate permite să-l piardă decât cu cap. Totuși, reușește să fie în permanență implicată în viața de familie și să nu neglijeze deloc nici acest aspect.

Pe Instagram are o comunitate de peste 1,8 milioane de urmăritori, iar pe Tik Tok 1,7 milioane. Adelina Pestrițu ar fi, în momentul de față, cel mai bogat influencer din România. Până în septembrie 2020 ar fi avut încasări de circa jumătate de milion de euro din activitatea de pe Social Media, dar și din afacerile cu bijuterii și articole vestimentare, conform Playtech. Este, într-adevăr, o sumă colosală pentru oamenii de rând, dar e important de știut că reușește să o obțină cu sacrificii uriașe, muncind din greu.