Care este destinul tău şi personalitatea în funcţie de faza lunii la naştere

Afla in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut si descopera lucruri inedite despre personalitatea ta, despre menirea ta in viata si in societate, despre destinul tau.

13 nov. 2014, 16:05
Care este destinul tău şi personalitatea în funcţie de faza lunii la naştere

Cum afli care era faza lunii atunci cand te-ai nascut? Simplu! Poti apela la moongiant.com/birthday_moon/

tim cu totii ca exista 4 faze ale lunii: luna noua, primul patrar, luna plina, luna plina, ultimul patrar, dar mai exista si altele 4, considerate intermediare (se mai numesc si „octante”) si care nu se folosesc atat de des: primul patrar in descrestere, ultimul patrar in descrestere, primul patrar in crestere, ultimul patrar in crestere. Odata ce stii in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut, poti citi mai jos si ce dezvaluie acest lucru despre personalitatea, destinul si menirea ta in viata:

Primul patrar

Esti o fire reformatoare si mintea ta este orientata catre schimbare. Uneori zdruncini din temelii structurile deja existente doar pentru a le restructura si a le aduce imbunatatiri. Nu iei lucrurile ca atare si le pui intotdeauna sub semnul intrebarii. Esti o fire pasionala, preocupata de tot ce se intampla in jurul sau si implicandu-se in propria viata. Ai o vointa puternica pe care nu intarzii sa ti-o exerciti. Personalitatea ta este una dinamica. Iti place sa fii intotdeauna activa si ca atare incerci sa te mentii ocupata fizic, mental si intelectual. Ti se reproseaza uneori ca ai asteptari prea mari de la ceilalti. Ai tendinta de a te afla in contradictoriu cu ceilalti doar pentru a-ti demonstra punctul de vedere. Dupa varsta de 30 de ani vor veni si cele mai mari realizari ale tale.

Citeşte şi Cum te foloseşti de fazele Lunii pentru a fi sănătos

Primul patrar in descrestere

Esti o persoana calma, calda si iubitoare, un prieten saritor si de incredere. Ai o mare deschidere fata de ceilalti si iti doresti sa ii ajuti pe cat posibil. Iti doresti sa faci din lume un loc mai bun si una din dorintele tale cele mai mari este aceea de a contribui la imbunatatirea lumii prin viata si munca ta. Adesea, faci din acest lucru misiunea ta in viata si esti dispusa sa depui toate eforturile si sacrificile necesare pentru a schimba lumea in mai bine.

Citeşte continuarea pe Garbo.ro.