Care este fondul lunar de câştiguri pentru Loteria bonurilor fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanțelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finanțelor postat pe site-ul instituției.

14 aug. 2015, 12:44
Care este fondul lunar de câştiguri pentru Loteria bonurilor fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE. „Se stabilește fondul de premiere pentru extragerile lunare ale Loteriei bonurilor fiscale aferente lunilor august — decembrie 2015, la nivelul de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere„, se menționează în proiectul citat.

Ordinul mai prevede faptul că fondul de premiere ‘se majorează cu sumele necesare rotunjirii valorii câștigului aferent unui bon fiscal’.

Potrivit Ordonanței Guvernului nr.10/2015, privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, extragerile port fi organizate atât lunar, cât și ocazional. La extragerile lunare participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii. Acestea se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

CITEŞTE ŞI LOTERIA BONURILOR FISCALE: Duminică are loc o nouă extragere