LOTERIA BONURILOR FISCALE: Duminică are loc o nouă extragere

LOTERIA BONURILOR FISCALE. A doua extragere lunara din 2015 la Loteria bonurilor fiscale se va desfasura in data de 16 august, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 10/2015. La aceasta vor participa bonurile emise in perioada 1-31 iulie.

12 aug. 2015, 10:27
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Duminică are loc o nouă extragere

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Loteria consta, mai exact, in extragerea aleatorie de numere in vederea acordarii de premii in bani pentru persoanele fizice care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei.

Extragerea aleatorie de numere se face in felul urmator:

  • un numar cuprins intre 1 si 999 inclusiv, care reprezinta valoarea totala a bonului fiscal (fara subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Acesta rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9; si
  • un numar care reprezinta ziua emiterii bonului fiscal (aferenta lunii sau intervalului calendaristic, dupa caz, pentru care se organizeaza extragerea).

Perioada de revendicare a premiului va fi 17 august – 15 septembrie. Pentru a pretinde premiul, persoanele fizice vor putea sa depuna la orice unitate a Fiscului bonul castigator (original), o copie a actului de identitate/pasaportului si o cerere de revendicare.

La fiecare extragere pot sa fie acordate cel mult 100 de premii. Asta inseamna ca, daca in perioada de revendicare se vor depune mai mult de 100 de bonuri castigatoare, autoritatile vor organiza o a doua etapa de selectie.

Termenul-limita pentru acordarea castigului va fi 14 noiembrie.

Prima extragere lunara a avut loc in luna iulie, iar la aceasta au participat bonurile fiscale emise in perioada 1-30 iunie.