Care este jobul de vis care îți aduce 60.000 de euro. Nu trebuie să faci aproape nimic

Dacă te gândești să îți schimbi jobul și să ai parte de oportunități unice, aceasta este varianta ideală pentru tine. Iată cum poți să câștigi 60.000 de euro pe an, fără să depui prea mult efort.

27 mart. 2024, 22:21
Care este jobul de vis care îți aduce 60.000 de euro. Nu trebuie să faci aproape nimic
Care este jobul de vis care îți aduce 60.000 de euro. Nu trebuie să faci aproape nimic

Există și jobul de vis care îți poate oferi nu doar un salariu impresionant de aproape 60.000 de euro pe an, fără a simți presiunea excesivă a muncii, ci și satisfacția reală a îndeplinirii unei pasiuni.

Dacă îți dorești să călătorești în jurul lumii, să te cazezi în cele mai luxoase hoteluri și să te delectezi cu cele mai rafinate preparate culinare, atunci această oportunitate ar putea fi mai aproape decât îți imaginezi!

Citește și: Salariu de 5.500 de lei și prime de 1.000 de lei la jobul pe care românii nu și-l doresc. Ce beneficii mai oferă angajatorul

Una dintre cele mai prestigioase companii din Londra este în căutarea unui „Examinator de Lux pentru Servicii de Room Service” pentru a testa și evalua experiența oferită de hotelurile de elită de pe tot globul. Acest rol îți oferă posibilitatea unică de a călători și de a te caza în cele mai exclusiviste hoteluri, iar sarcina ta principală va fi să analizezi și să evaluezi serviciile de room service furnizate de acestea.

Pe lângă savurarea unor delicii culinare, vei fi responsabil de evaluarea eficienței serviciilor de room service și de examinarea atentă a calității și diversității preparatelor culinare oferite în diferite meniuri. Candidații selectați vor avea ocazia de a experimenta cele mai deosebite servicii pe care hotelurile de lux le oferă, toate acestea fiind acoperite de companie, și vor primi un salariu atractiv pentru această experiență de neuitat, în valoare de 60.000 de lire sterline pe an.

Jobul presupune vizitarea a cel puțin patru hoteluri pe lună, cu un program flexibil de lucru, iar angajatul trebuie să furnizeze comentarii detaliate și fotografii pentru fiecare masă analizată. De la facilitățile de room service până la calitatea ingredientelor folosite, totul va fi examinat meticulos pentru a asigura cea mai excepțională experiență pentru oaspeți.

Nu doar că vei călători în cele mai atrăgătoare destinații, dar vei beneficia și de un salariu atrăgător, călătorii la clasa întâi, șederi gratuite în hoteluri de lux și toate cheltuielile acoperite în timpul fiecărei călătorii de afaceri. În plus, ai posibilitatea de a lua cu tine un însoțitor și de a explora destinația hotelului pe care îl vizitezi, fără nicio preocupare financiară, conform newsweek.ro.

Citește și: Jobul pe care nimeni nu l-ar refuza: munceşti 1 ora pe zi, iar la finalul lunii primeşti 200.000 de euro în cont