Care este motivul pentru care Daniel Buzdugan nu a luat-o de nevastă pe Monica timp de 9 ani: „Parcă am dat kilometrajul înapoi”

Daniel Buzdugan a făcut dezvăluiri uluitoare despre nunta lui cu Monica și despre motivul pentru care nu a luat-o pe aceasta de nevastă decât după 9 ani de relație.

01 aug. 2023, 17:14
Care este motivul pentru care Daniel Buzdugan nu a luat-o de nevastă pe Monica timp de 9 ani: „Parcă am dat kilometrajul înapoi”
Care este motivul pentru care Daniel Buzdugan nu a luat-o de nevastă pe Monica timp de 9 ani: „Parcă am dat kilometrajul înapoi”

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți și în vogă oameni de radio din România, iar carisma și umorul de care dă dovadă l-au transformat într-un personaj extrem de apreciat printre români. Acesta a făcut dezvăluiri incredibile despre relația sa cu Monica, femeia pe care a dus-o în fața altarului abia la nouă ani de la începutul relației. Mai mult de atât, acesta a mai comentat despre cum a fost ziua nunții sale și despre oamenii pe care a trebuit să îi dea afară de la marele eveniment.

Citește și: Daniel Buzdugan, sfaturi pentru un sejur prietenos cu portofelul în Grecia. Matinalul de la ZU își petrece de 12 ani verile aici

„Nunta am făcut-o pe 27 octombrie – noi ne cunoscuserăm cu nouă ani în urmă, pe 26 octombrie – și am împins-o cât am putut mai înspre toamnă, ca să mai prelungesc puțin starea de necăsătorie. Ceea ce a fost frumos a fost că, timp de nouă ani de zile, fiecare a stat acasă la el. Noi nu am stat împreună. Apoi, m-am mutat la București și ne-am mutat împreună. Parcă am dat kilometrajul înapoi”, a povestit Daniel Buzdugan.

Acesta a mărturisit că înainte de relația cu Monica a avut o iubită care nu ar fi vrut să renunțe la el. Daniel Buzdugan a explicat că s-a simțit extrem de vinovat de faptul că Monica l-a văzut în parc cu fosta, atunci când încerca să încheie lucrurile cu iubita anterioară.

„Chiar de la primele întâlniri eram tare fericit. Ne vedeam de vreo două săptămâni și, la un moment dat, s-a întâmplat că eu încă mai vorbeam, adică mai aveam o fată pe care… Ți-am povestit, relații din astea cu fete foarte geloase, iar ultima relație, înainte de ea, era o fată care suferea foarte mult și mă tot suna, mă suna, ca picătura chinezească. Am ieșit și ne-am plimbat, și m-a văzut Monica într-o seară cu fata aia. M-a salutat, am salutat-o și eu și am zis: „Hai, că vorbim!”. Și m-am simțit atât de nasol, că am zis: „Doamne, în sfârșit mi-a căzut și mie cu tronc fata asta (eram clar îndrăgostit)! Doamne, ce prost sunt! Ce fraier am fost că am cedat să mă văd cu fata respectivă. Ce mi-a trebuit mie?”. Îmi părea rău, adică eram conștient, zic să n-o pierd. Ne-am întâlnit, am vorbit cu ea, i-am zis adevărul și a trecut peste. A spus: „Da, nicio problemă și am rămas împreună”, a mai povestit omul de radio.

La nunta sa, Daniel Buzdugan a avut parte și de un eveniment mai puțin plăcut. Omul de radio a fost nevoit să dea o parte dintre invitați afară.

„La nunta noastră a cântat trupa Blondy, trei fete parcă erau, au mai cântat Matilda Pascal Cojocărița cu Ștefan Cigu, din partea nașilor. A fost undeva în zona Bucium, o zonă de păduri și de dealuri, lângă Iași, cu o terasă superbă afară, cu multă vegetație. A fost o nuntă tare frumoasă, a fost tare plăcut. Am pus duminica nunta, ca să nu țină. Mie nu îmi plac nunțile care țin până la 9 dimineața. De asta am și pus-o așa, am zis că o să plece lumea devreme. Într-adevăr, a plecat lumea devreme, dar o masă de mediciniști a rămas, din partea soției, și ei voiau să stăm. Unul dintre băieții de la masa respectivă a zis: „Ce mișto! Am rămas noi între noi, gata, acum începem nunta!. Zic: „Bă, nu, nunta se termină acum. E nunta mea. „Dar e frumos să ne dai afară?. Pur și simplu, i-am dat afară. Zic: „Eu cu soția mea mergem acasă să numărăm banii și să ne bucurăm unul de celălalt, voi, dacă vreți, luați-vă plicurile pentru after hours. Nu le-am luat banii, dar i-am dat afară. Am vorbit cu chelnerii să strângă tot, au pus o parte din scaune pe masă. La un moment dat, plecase formația și i-am zis DJ-ului: „Bagă și tu niște muzică de alungat lumea”. N-aveai cu cine discuta. Pur și simplu, eram noi cu nașii, care erau obosiți, săracii, și cu copiii, cu tinerii, cu studenții de la Medicină, din partea nevestei, care erau puși pe distracții. Pur și simplu, am închis nunta, că am zis că e nunta noastră și noi trebuie să hotărâm, deci nu o facem din obligație. Atât a fost. Ne-a plăcut, ne-am bucurat, vă pupăm, luați-vă pliculețele și mergeți la after hours”, a dezvăluit vedeta.

Citește și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri incendiare despre minunile care i-au schimbat viața. „Dacă mâine m-aș face cerșetor, aș cere timp”