Daniel Buzdugan, dezvăluiri incendiare despre minunile care i-au schimbat viața. „Dacă mâine m-aș face cerșetor, aș cere timp”

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori de radio și televiziune din România. Datorită talentului, umorului, dar și modestiei care îl caracterizează, el a reușit să între în inimile românilor și să rămână acolo.

26 iul. 2023, 13:42
Daniel Buzdugan, dezvăluiri incendiare despre minunile care i-au schimbat viața. „Dacă mâine m-aș face cerșetor, aș cere timp”
Daniel Buzdugan, dezvăluiri incendiare despre minunile care i-au schimbat viața

Daniel Buzdugan, dezvăluiri incendiare despre minunile care i-au schimbat viața. Deși este cunoscut de o țară întreagă, Daniel Buzdugan a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa personală și a reușit să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Citește și Daniel Buzdugan nu a vrut sub nicio formă să lucreze cu Șerban Huidu. Ce s-a întâmplat, în trecut, între ei. Întâmplarea de care nu știau mulți

Daniel Buzdugan, dezvăluiri incendiare despre minunile care i-au schimbat viața

De foarte mulți ani, Daniel Buzdugan este căsătorit cu Maria, medic de profesie, lângă care prezentatorul spune că se simte fericit și împlinit. Aceasta i-a dăruit doi copii pe Maria, care are 15 ani, și pe Luca, de 13 ani, ce îl surprind zilnic pe tatăl lor cu talentele pe care le au.

”Tinerii de astăzi au prea multe tentații: când ai 5000 de jucarii, nu știi pe care să o alegi și trece timpul, iar timpul este care este cel mai important lucru pe care îl avem. Dacă mâine m-aș face cerșetor, aș cere “timp” , “donați-mi câteva minute din viața voastră”, și aș fi cel  bogat om din lume”, a declarat Daniel Buzdugan pentru Unica.

Prezentatorul a subliniat că este o fire foarte libertină și îi mulțumește lui Dumnezeu că a i-a oferit un loc de muncă, dar și o căsnicie în care se bucură de toată libertatea din lume.

”La 20 de ani eram inconștient, nu știam care e treaba, cu ce se “mănâncă viața”. A fost un șoc când m-am căsătorit la 33 de ani “wow, acum o sa fiu omul acela, cu mers la job dimineața, întors acasă”, știi, viața aceea rutinată, dar, din fericire, nu a fost așa. Sunt genul de om care iubește foarte mult spațiul, Iibertatea și am avut norocul să am o meserie care mi-a dat libertate. Iar soția, ca și mine, a vrut să ne bucurăm unul de celălalt, nu să ne sufocăm”, a mai spus prezentatorul TV.

Chiar dacă este un om plin de umor, viața lui Daniel Buzdugan nu a fost în totdeauna numai lapte și miere. De-a lungul timpului, prezentatorul a avut parte de foarte multe cumpene, însă credința în Dumnezeu l-a ajutat să meargă mai departe.

”Am avut mai multe momente grele, însă prin credință, rugăciune am reușit să merg mai departe. “Fiecare om are de dus o cruce” . Care ar fi întâmplarea din viața ta pe care o consideri o minune? Chiar faptul că de atâția ani suntem ascultați de milioane de oameni și că suntem o echipă, Buzdugan și Morar, mi se pare un har primit de la Dumnezeu. După atâția și atâția ani, să umpli piețe, stadioane, e clar că asta vine de la Dumnezeu care ne-a dat “cuvânt” cu putere mare. Și cred că misiunea noastră este să mângâiem oamenii sufletește, să le dăm speranță și bucurie”, a afirmat Buzdugan.

Citește și Daniel Buzdugan a dat ”o fugă în pustietate” să vadă cum trăiesc călugării. Cine l-a însoțit în călătorie, pe matinalul de la ZU