Care este motivul real pentru care a mers Reghecampf vineri, la Snagov. Dezvăluirile care schimbă totul, Anamaria Prodan riscă inclusiv închisoarea

Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat şi chiar dacă cei doi nu-şi mai împart pumni, totul se va tranşa la fel de dramatic în faţa justiţiei.

24 sept. 2022, 16:51
Care este motivul real pentru care a mers Reghecampf vineri, la Snagov. Dezvăluirile care schimbă totul, Anamaria Prodan riscă inclusiv închisoarea

În timpul audierilor de vineri seara, de la Poliţia Snagov, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf s-ar fi dus la vila familiei de la Snagov pentru a o amenința, însă lucrurile nu stau aşa cum susţine impresara.

Reghecampf a mers acolo deoarece o instanță i-a instituit program de vizită – prin ordonanță președințială irevocabilă, după cum au declarat surse judiciare pentru Gândul.

Ordonanța prevede că el poate să-și viziteze fiul și să petreacă timp cu el fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului. Intervalul este de vineri, de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00, astfel că este explicabil faptul că Reghe s-a dus acolo la Snagov. Mai mult, bona angajată de Anamaria Prodan pentru a avea grijă de Bebeto i-a permis antrenorului să intre în casă și a și anunțat-o telefonic pe impresară, care nu s-a opus acestui lucru.

Citeşte şi Anamaria Prodan, tir de înjurături ca la uşa cortului adresate iubitei lui Reghe. Impresara, mai dezlănţuită ca niciodată. Înregistrare audio

Reghe a vorbit cu Bebeto, care i-a spus că merge la antrenament, iar, după aceasta, a plecat către casa nașului lui, aflată în gard în gard de vila în care acum locuiește Anamaria Prodan. Aceasta a ajuns între timp acasă și l-a așteptat să iasă din casa nașilor, atacându-l în plină stradă. Informațiile obținute de Gândul arată că Anamaria Prodan a venit însoțită de un prieten care era în mașină și care a filmat toată conversația. Se pare că ea ar fi premeditat totul crezând că Laurențiu va riposta, lucru care, însă, nu s-a întâmplat.

Citeşte şi Primele imagini de la bătaia dintre Reghecampf şi Anamaria Prodan. Cei doi s-au luat la pumni în public VIDEO

Reghecampf intenționează acum să depună o doua plângere, care vizează nerespectarea hotărârii judecătorești, mai scrie sursa citată.

Codul Penal prevede la art. 287 la alin. 1 că „nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti săvârşită prin a) împotrivirea la executare, prin opunerea de rezistenţă faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.