Primele imagini de la bătaia dintre Reghecampf şi Anamaria Prodan. Cei doi s-au luat la pumni în public VIDEO

În spaţiul public au apărut imagini de la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, din cauza cărora cei doi au şi ajuns vineri seara la Poliţia Snagov.

24 sept. 2022, 14:18

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au acuzat reciproc de lovire, ambii având dreptate, după cum arată imaginile de mai jos, apărute sâmbătă în spaţiul public. De altfel, autoritățile au anunțat, într-un comunicat emis vineri seară, că amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reghecampf a ajuns la sediul Poliţiei Snagov vineri, la ora 19:36. Două minute mai târziu, la 19.38, a ajuns și Anamaria, aceasta ”în prealabil apelând și numărul de urgență 112”. În fața polițiștilor, fiecare a spus că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, dar mai mult decât atât, cei doi au continuat scandalul și la sediul poliției.

Citeşte şi Care a fost, de fapt, scânteia care a aprins conflictul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara nu a putut trece peste trădarea prietenilor

Atât Reghecampf, cât și fosta lui soţie au primit ordin de protecție unul față de celălalt.


”Polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Ilfov, într-un comunicat.

Citeşte şi FOTO! Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi