Care este numele complet cu care va fi botezată fetiţa lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea. „Sunt trei nume de zeiţe”

Gabriela Cristea a dezvăluit că numele pe care l-a ales împreună cu Tavi Clonda pentru cea de-a doua fetiţă a lor este Iris. Proaspătul tătic a continuat ănsă seria dezvăluirilor!

18 mart. 2019, 19:38
Care este numele complet cu care va fi botezată fetiţa lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea. „Sunt trei nume de zeiţe”

Micuţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda poartă un nume cu adevărat special! Au ales trei zeiţe, iar rezultatul final este cu adevărat uimitor! În plus, deşi moderatoarea de la Antena Stars spusese că nu s-au hotărât în privinţa numelui în urmă cu ceva timp, se pare că a fost doar pentru a-şi proteja familia, din cauza superstiţiilor. Tavi Clonda şi frumoasa mămică ştiau de mult ce nume va purta fetiţa.

Veşti minunate! Gabriela Cristea a născut! Vedeta este mamă pentru a doua oară

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp”, a mărturisit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară duminică dimineaţă. Fetiţa ei s-a născut în jurul orei 10:30, cu o greutate de 2,7 kilograme! Emoţii peste emoţii, dar acum familia moderatoarei şi a lui Tavi Clonda s-a întregit.