Veşti minunate! Gabriela Cristea a născut! Vedeta este mamă pentru a doua oară

Cunoscuta prezentatoare de televiziune, Gabriela Cristea, a devenită mamă pentru a doua oară. Gabriela Cristea a fost însoțită dis-de-dimineață la clinică de Tavi Clonda, amândoi fiind extrem de emoţionaţi.

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 14:32
Veşti minunate! Gabriela Cristea a născut! Vedeta este mamă pentru a doua oară

Gabriela Cristea a adus pe lume, prin cezariană, o fetiță de nota 10, duminică în jurul orei 11, la clinica Sanador. Este vorba de aceeași unitate medicală unde a născut – cu mai multe zile în urmă – și Andreea Bălan.

Ea și soțul ei au decis să fie prelevate celulele stem ale copilului.

„Suntem gata pentru ziua cea mare. Azi am recapitulat totul iar celelele stem au fost primele pe lista. Imi doresc sa nu trebuiasca sa le folosim dar nici nu pot sa ignor o oportunitate pentru siguranta intregii familii. Suntem cu totii pregatiti, asteptam sa facem cunostinta cu bebelusa cea noua”, anunța ieri pe Facebook Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea declara că a ales deja numele fetiței care urma să vină pe lume, numai că a dorit să păstreze saecretul. Totuși, frumoasa prezentatoare i-a asigurat pe fani că va spune numele ales pentru fetiță imediat după naștere.

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut.
Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”, explica prezentatoarea la TV.