Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Misterul a fost dezvăluit după zeci de ani chiar de fiica sa, Karmen

Adrian Minune este un nume de referință al muzicii de petrecere din România, asociat cu hituri memorabile și o prezență scenică spectaculoasă. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu adevărat cine este artistul în afara scenei. O dezvăluire surprinzătoare a fost făcută recent de fiica sa, Karmen Simionescu.

13 nov. 2023, 09:16
Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Misterul a fost dezvăluit după zeci de ani chiar de fiica sa, Karmen
Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Misterul a fost dezvăluit după zeci de ani chiar de fiica sa, Karmen

Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Cunoscut pentru melodiile sale contagioase și prestațiile scenice energice, manelistul a fost poreclit Adrian Minune în copilărie, de către bunica sa, datorită talentului său muzical remarcabil. Cu toate acestea, în realitate, în buletin  nu apare nici măcar numele Adrian. Fiica sa, Karmen Simionescu, a făcut această dezvăluire șocantă în cadrul unui podcast moderat de Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. „Trebuie neapărat să mă duc la spital”

„În fața lui Dumnezeu mă cheamă Carmen. Și tata are un nume. Șoc! Îl cheamă George. Da! George Simionescu.”, a declarat fiica lui Adrian Minune, dezvăluind astfel numele real al tatălui său. „Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune”. Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune, așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen”, a mai spus fiica manelistului.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”

Nu doar numele lui Adrian Minune a fost subiectul discuției, ci și legătura neașteptată dintre membrii familiei sale și soțul fiicei sale, Bogdan Căplescu. Karmen Simionescu a dezvăluit că atât mama, cât și tatăl său, precum și soțul ei, au aceeași zodie, Balanță, subliniind că totul pare să aibă un scop bine definit în viață.