Care este numele real al Danei Budeanu. Foarte puțină lume știe adevărul despre celebra stilistă

Foarte puțină lume știe care este numele adevărat al celebrei stiliste Dana Budeanu. Aceasta a trecut printr-un divorț, însă a decis să păstreze numele bărbatului cu care a fost căsătorită.

06 aug. 2023, 13:28
Care este numele real al Danei Budeanu. Foarte puțină lume știe adevărul despre celebra stilistă
Care este numele real al Danei Budeanu. Foarte puțină lume știe adevărul despre celebra stilistă

Dana Budeanu se numără printre vocile influente ale României. Fiind considerată una dintre cele mai controversate prezențe publice. Totuși, aceasta adoptă o atitudine foarte rezervată în ceea ce privește aspectele vieții sale private. Tocmai din acest motiv foarte puțini cunosc care este, de fapt, numele său de familie.

Citește și: Dana Budeanu: „Rockerul occidental Cîţu, în stilul caracteristic, se întreabă nedumerit şi afumat pentru ce este nevoie de ajustări bugetare dureroase”

Dana Budeanu poate afirma că se simte împlinită și satisfăcută, atât în ceea ce privește viața profesională, cât și în viața personală. La un moment dat, cunoscuta designeră a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Budeanu, totuși încă păstrează numele acestuia, purtându-l și în prezent.

Atunci când erau tineri, înainte de a-și uni destinele cu tatăl fetițelor sale, Dana Budeanu era cunoscută sub numele de Dana Guțilă. Ea a dezvăluit că nu și-a schimbat numele după divorț, motivând că acum, având grijă de gemenele sale, este mai convenabil pentru din punct de vedere administrativ să aibă atât ea, cât și copiii ei același nume de familie, respectiv Budeanu.

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, a fost întrebarea adresată de Ion Cristoiu.

„Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…”, a răspuns Dana Budeanu.

Cum se înțelege Dana Budeanu cu tatăl fetelor ei

În timpul aceleiași emisiuni de pe YouTube, Dana Budeanu a fost pusă în situația de a răspunde la întrebarea dacă a simțit vreodată o teamă cu privire la posibilitatea ca fetițele sale să fie influențate într-un mod negativ de către tatăl lor.

„Nu, niciodată. Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”, a mai spus vedeta.

Citește și: Dana Budeanu, imagini incendiare în costum de baie la 44 de ani. Cum s-a afişat la plajă în vacanţa din Franţa FOTO