Dana Budeanu, imagini incendiare în costum de baie la 44 de ani. Cum s-a afişat la plajă în vacanţa din Franţa FOTO

Dana Budeanu, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care apare în costum de baie în timpul vacanţei pe care a petrecut-o în Franţa.

01 aug. 2023, 16:20

Dana Budeanu, imagini incendiare în costum de baie la 44 de ani. Celebra stilistă se află în vacanță, dar continuă să fie activă pe rețelele de socializare. Vedeta tocmai a postat pe rețelele de socializare două fotografii cu ea într-o ipostază în care rar o vedem: într-un costum de de baie din două piese, cu model animal print. Din ținută nu puteau lipsi ochelarii de soare, dar nici pălăria.

Citeşte şi: Imagini-bombă cu Dana Budeanu din vacanță! Cum s-a afișat criticul vestimentar pe plajă. Ținuta ei i-a lăsat mască pe toți FOTO

Dana Budeanu, este fosta soție a lui Radu Ioan Budeanu, fondatorul publicațiilor Ciao și Click!, actual proprietar al grupului Gândul Media Network. În prezent, acesta este căsătorit cu Cristina Săvulescu. Dana Budeanu și soțul ei s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22, dar au divorțat în urmă cu opt ani. Din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.

Citeşte şi: Dana Budeanu a împlinit 44 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere criticul de modă: „Nu am altceva ce să-mi doresc” FOTO

Dana Budeanu și-a dezvăluit planul alimentar zilnic, iar în fiecare dimineață nu îi poate lipsi rodia, singurul fruct pe care îl savurează cu plăcere. „Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În week-end, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12:00 – 1:00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. Rodia de dimineaţă… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta. Da, o consum zilnic, în cursul săptămânii, dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă”, a dezvăluit Dana Budeanu.