Care este numele real al iubitului Oanei Matache. Toată lumea îl știe de Radu Siffredi

Care este numele real al iubitului Oanei Matache. Radu Siffredi, așa cum se autointitulează pe rețelele de socializare, a ajuns în atenția publicului, după ce și-a oficializat relația cu sora Deliei.

03 mart. 2023, 15:43
Care este numele real al iubitului Oanei Matache. Toată lumea îl știe de Radu Siffredi
Care este numele real al iubitului Oanei Matache

Care este numele real al iubitului Oanei Matache. Familia Deliei trece prin momente grele, după ce sora artistei a depus actele de divorț și s-a mutat cu noul partener, Radu Siffredi. Chiar dacă toată lumea este împotriva lor, cei doi susțin că se iubesc foarte tare.

Care este numele real al iubitului Oanei Matache

Despre acest subiect au apărut multe informații în spațiul public, însă puțini sunt cei care știu detalii despre viața reală a tânărului în vârstă de 28 de ani. Recent s-a aflat care este adevăratul său nume.

Radu Siffredi așa este cunoscut de oameni în mediul online, însă numele său din buletin este Radu Mihai Bădilaș. Tânărul de 28 de ani s-a născut pe data de 11.11.1994, la Galați. Mama sa se numește Luminița, iar tatăl său, Octav, cu care are o relația foarte apropiată.

Citește și: Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Radu susține că visul lui a fost să devină actor, a dat examen la facultate, dar accidentul pe care l-a avut îl împiedică să continue. Rockerul a povestit, totodată, și ce a îndurat cât timp a fost plecat în străinătate, ca să câștige bani.

Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant.

Una dintre cele mai traumatizante experiențe cu joburi pe care le-am avut. M-am angajat la o firmă care trimitea oameni să fie ospătari la evenimente mari și am nimerit la un eveniment la stadionul echipei de la Rangers din Glasgow și fiecare ospătar ținea două mese.

Și la una dintre mese s-au purtat foarte urât cu mine, s-au prins de accentul meu, M-au întrebat de unde sunt și le-am spus că sunt din România și au început să facă glume cu mine „gipsy, gipsy”. S-au purtat constant foarte arogant cu mine. Era tipul ăsta, era cu soția lui, îmbrăcată într-o rochie de gală foarte scumpă.

M-a chemat la masă cu șase pint-uri de bere pe o tavă și tipul s-a întors și am vărsat din greșeală toate berile peste rochia neveste-sii și pe toată masa. Tipul, nervos, m-a plesnit cu un prosop peste ochi și mi-a spus „curăță mai repede! M-a terminat chestia asta, m-a bufnit plânsul m-am dus la șeful de sală „îmi dau demisia, nu mai pot!”.

Și am plâns tot drumul spre casă, nu m-e rușine să recunosc, nu am plâns în viața mea cum am plâns atunci, eu sunt și mai orgolios din fire. Asta e o experiență din care am învățat să nu mai las oamenii să nu-și mai bată joc de mine.”, a povestit Radu.