Care este relația dintre Jean de la Craiova și Florin Salam: „Eu voiam bani și ăla îmi dădea o nucă”

Jean de la Craiova are o carieră în muzică de mai bine de 25 de ani și este unul dintre cei mai de succes maneliști de la noi.

26 dec. 2022, 19:34
Care este relația dintre Jean de la Craiova și Florin Salam: „Eu voiam bani și ăla îmi dădea o nucă”
Ce făceau Jean de la Craiova și Florin Salam în adolescență

Jean de la Craiova a povestit despre cum a ajuns să trăiască din muzică, dar și despre cum a câștigat primii săi bani. Chiar din exterior pare că viața de artist e ușoară, în multe cazuri nu totul este numai „lapte și miere”. Artistul a declarat într-un interviu că ceea ce l-a îndemnat să înceapă să cânte a fost divorțul părinților săi, când era numai un copil.

Acum, manelistul este un bărbat împlinit. Jean Dumitrache, pe numele lui real, este căsătorit de 27 de ani cu Paula Iordache, alături de care are o fetiță, pe nume Sabrina. Cântărețul mai are și un băiat, Alexandru, dintr-o relație anterioară.

Citește și: Florin Salam, devastat de durere. Un apropiat al manelistului a murit. Familia cântărețului suferă teribil

După divorțul părinților, Jean de la Craiova s-a afundat în muncă, dorind să-și câștige proprii bani. Acesta obișnuia ca de Anul Nou să meargă la colindat, însoțit de celebrul Florin Salam. Cei doi mergeau cu capra sau colindau oamenii din mijloacele de transport în comun.

„Eu voiam bani și ăla îmi dădea o nucă și un covrig. Și mă uitam urât. Am mers și cu ‘Capra’. Cea mai urâtă capră. Avea capra coarnele alea sudate din fier-beton și era grea. Mergeam cu Salam și i-o dădeam și lui.

Îi spuneam: ‘Mai ține-o și tu că m-a cocoșat capra asta!’. A mers povestea cu capra. Am mai luat câte ceva, am luat-o și pe cocoașă, mai speriam și lumea că arăta capra aia ca dracu.

Citește și: Cât te costă să-ţi cânte la nuntă Jean de la Craiova. Tariful este destul de mare

Pe atunci avea, 15-16 ani! Am fost mulți ani la rând cu capra, cu sorcova, cu Domn, doamne! Aveam și tamburină prin tramvai, nu așa! Unii mă dădeau afară! Dacă eram în formă, primeam bani!”, a declarat Jean de la Craiova, potrivit playtech.ro.