Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac. Fosta iubită l-a dat de gol: „Acolo îi place să meargă”

Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac. Omul de afaceri este extrem de discret când vine vorba despre viaţa personală, tabieturile sale şi locurile preferate pe care le frecventează.

26 mai 2022, 08:57
Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac. Fosta iubită l-a dat de gol: „Acolo îi place să meargă”
Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac

Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac. Miliardarul are un loc preferat, unde îi place să mănânce, iar numele a fost dezvăluit chiar de Irina Deleanu, cea despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu miliardarul român.

Citeşte şi: Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac: „Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui”

Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac

Fosta campioană la gimnastică ritmică, Irina Deleanu, a dezvăluit că Ion Ţiriac are un restaurant preferat şi este cu specific spaniol. „Am discutat despre restaurant. E cu specific spaniol, în Piața Washington, Pata Negra se cheamă. Acolo îi place domnului Țiriac să meargă. De data asta nu a avut timp, a stat doar două zile în România. E restaurantul unei prietene de-a mea, care a fost și ea la inaugurare”, a spus Irina Deleanu pentru Playtech.ro.

Ion Țiriac a avut o apariție publică rară alături de femeia cu 37 de ani mai tânără, despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită. Este vorba despre Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată cu bronz la Campionatul European din 1990 și la Campionatul Mondial din 1992. Ion Țiriac și-a inaugurat în cursul acestei săptămâni noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului, „Țiriac Tower”.

În ciuda faptului că s-ar fi despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Din acest motiv, omul de afaceri a hotărât s-o invite la evenimentul de inaugurarea „Țiriac Tower”, iar Irina Deleanu a acceptat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Deleanu (@irinadeleanu)