Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac: „Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui”

Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac. În urmă cu ceva vreme, vedeta era în atenția presei, datorită speculațiilor cum că ar avea o relație amoroasă cu Ion Țiriac. Cei doi se afișau destul de des la braț, împreună, în public, ridicând suspiciuni.

25 mai 2022, 12:56
Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac: „Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui”
Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac

Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac. De fiecare dată când a fost întrebată despre acest subiect, vedeta evita să vorbească despre omul de afaceri, însă acum a spus lucrurilor pe nume. Invitată la emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Laurette a recunoscut dacă a format sau nu un cuplu cu Ion Țiriac.

Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până laurmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac.„, a declarat Laurette.

Citeşte şi: Laurette a cerut 50.000 de euro la „Imperiul Leilor” pentru un salon de masaj african. Reacția investitorilor

La momentul actual, Laurette este într-o relație, însă a făcut o declarație neașteptată. Sexy mulatra vrea să se împace cu fostul iubit, tatăl fetiței ei.

Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele, de ce nu? Acum suntem în relații foarte bune, timpul le rezolvă pe toate, am trecut peste tot ce înseamnă răni sufletești, avem un copil minunat, frumos, isteț, un copil pe care ni l-am dorit amândoi și trebuie să fim niște părinți responsabili, care să gândim matur, pentru copilul nostru, că până la urmă am avut o relație frumoasă de 9 ani, o grămadă de timp și din care a rezultat rodul iubirii noastre și avem o fetiță absolut superbă.

Asta înseamnă că noi chiar ne-am iubit, doar că, la un moment dat, oamenii se mai și despart. Deci, nu este exclusă varianta de împăcare, nu se știe niciodată, mai ales acum în vremurile astea pe care le trăim. Întotdeauna, familiile în momentele mai dificile se reunesc. Așa a fost la momentul acela, nu ne-am mai înțeles și ne-am despărțit.

Noi am încercat să ne mai împăcăm. În acest moment, nu a mai făcut pași către mine, pentru că fiecare dintre noi ne-am găsit fericirea. El are o relație de vreo trei ani de zile cu Majda Aboulumosha, eu la fel sunt într-o relație.„, a mărturisit, Laurette, la „Detectorul de minciuni”.


loading...
Partenerii noștri