Mărturia SURPRINZĂTOARE a celui de-al doilea om care a acceptat să fie injectat cu vaccinul experimental pentru coronavirus

În urmă cu cinci săptămâni, Neal Browning a devenit voluntar urmând să primească vaccinul experiment pentru coronavirus, fiind a doua persoană care a fost injectată, ca parte a unui studiu clinic realizat pe 45 de persoane.

RomaniaTV.net
25 apr. 2020, 10:08
Mărturia SURPRINZĂTOARE a celui de-al doilea om care a acceptat să fie injectat cu vaccinul experimental pentru coronavirus

În luna martie acesta a declarat că se simte obligat să se înscrie pentru a ajuta în lupta împotriva coronavirusului. La distanța de cinci săptămâni de la injectare acesta se simte ”bine, normal, de parcă nu s-a întâmplat nimic”.

Citește și: Bill Gates, avertisment terifiant, SUA nu e nici la jumătatea pandemiei de COVID 19. Un vaccin ar putea fi gata în doi ani

Neal Browning a primit, până în prezent, două vaccinuri la distanță de o lună.  Cu toate acestea, Neal nu va ști dacă experimentul a fost un succes până anul viitor.

”Facem teste de sânge. După primul vaccin am făcut un test de sânge la o una și apoi la două săptămâni distanță, apoi la patru săptămâni” , a declarat Browning.

Neal Browning este inginer și locuiește lângă Seattle alături de logodnica sa și de cei trei copii. Acesta a lucrat de acasă, a respectat măsura distanțării sociale și a luat măsuri de precauție, cum ar fi purtarea unei măști și mănuși.

De asemenea, Neal trebuie să țină un registru zilnic despre cum se simte, inclusiv să își ia temperatura.

„Nu au existat frisoane, durere, nu am făcut febră, nu s-a întâmplat nimic”, a spus Browning.