Care este starea soției lui Iosif Rotariu, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „A slăbit vreo zece kilograme”

Care este starea soției lui Iosif Rotariu, după ce a fost diagnosticată cu cancer. După ce a aflat că suferă de o boală cruntă, Dana merge periodic în Turcia, pentru a-și face tratamentul cu citostatice. În urmă cu două luni, femeia a trecut printr-o operație dificilă de cancer de colon, cu mai multe metastze.

21 aug. 2023, 21:53
Care este starea soției lui Iosif Rotariu, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „A slăbit vreo zece kilograme”
Care este starea soției lui Iosif Rotariu

Care este starea soției lui Iosif Rotariu, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Dana trebuie să meargă periodic în afara țării pentru tratament. Recent, fostul fotbalist a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, declarând că aceasta este slăbită.

Care este starea soției lui Iosif Rotariu

Iosif Rotariu a declarat că soția lui face ședinte de chimioterapie în Turcia și este nevoită să meargă săptămânal. Chiar dacă toată familia trece prin clipe cumplite, fostul sportiv are speranță că totul se va termina cu bine.

Citește și: Iosif Rotariu trece prin momente de cumpănă! Soția fostului mare fotbalist a fost operată. Care este starea de sănătate a femeii

Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure, așa că organismul este destul de slăbit.

Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat, mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click.ro.