Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Are legătură cu fiica lui, Irina: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar se află în azilul din Ghermănești și încearcă să-și ocupe timpul cu diverse lucruri: scrie la o nouă carte pe care vrea să o publice, face mișcare și stă mai mult timp pe telefon.

29 feb. 2024, 15:43
Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Are legătură cu fiica lui, Irina: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”
Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri de la Izvorani consideră că a fost inspirat în momentul în care și-a dat acordul ca fiica sa să se mute în America. Peste doar un an, aceasta va termina colegiul și va merge la facultate, tot peste Ocean.

Citește și: Irinel Columbeanu, mai sincer ca oricând. Adevărul despre cum se comportă Mr. Pink cu fiica lui, Irina. De ce nu mai vrea Monica Gabor să audă de fostul soț: „Am încercat, dar nu mi-a răspuns niciodată”

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu

Ultima dorință a lui Irin este să ajungă în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Nu știe cine e acesta, ci doar că fiica sa, Irina, acum în vârstă de 17 ani, are un prieten.

Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins.

Irina n-a mai fost demult în România, dar nu cred că mai vrea să vină. E aproape cât maică-sa de înaltă acum, a crescut foarte mult. Cu Pink și cu Monica nu am mai comunicat, ci doar cu Irina”, a spus Irinel Columbeanu, pentru Cancan.ro.

Fostul milionar de la Izvorani a povestit cum decurge o zi din viața sa la azil. „Acum am mai mult timp, lucrez la carte. Am și alte povestiri, de la colegii de aici. Sunt un pic și jurnalist. Despre cum era pe vremuri. Mi-am făcut o prietenă, care și ea are un fiu în America. Acesta e avantajul la azi, că legi noi prietenii. Socializarea. Prieteni dezinteresați.

Principala preocupare e telefonul, să reintru în șirul comunicărilor zilnice. Încerc să-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent. Întâi pe telefon, apoi la televizor, merg și la sală aici, mai fac sport. De citit, citesc în special cărțile mele. Și pot spune că mi-au plăcut.

Nu-mi mai amintesc despre mărțișoarele date de 1 martie. Dar se apropie ziua nașului meu, Matei Miko, de pe 8 martie. Vreau să mă duc la Cluj, dacă mă invită”, a mai spus acesta.