Irinel Columbeanu, mai sincer ca oricând. Adevărul despre cum se comportă Mr. Pink cu fiica lui, Irina. De ce nu mai vrea Monica Gabor să audă de fostul soț: „Am încercat, dar nu mi-a răspuns niciodată”

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri sincere despre relația cu fiica lui, dar și cum se înțelege Irinuca cu tatăl vitreg, Mr. Pink.

28 feb. 2024, 20:40
Irinel Columbeanu, mai sincer ca oricând. Adevărul despre cum se comportă Mr. Pink cu fiica lui, Irina. De ce nu mai vrea Monica Gabor să audă de fostul soț: „Am încercat, dar nu mi-a răspuns niciodată”

Irinel Columbeanu a ajuns să aibă o viață complet diferită de cea pe care o avea cu mulți ani în urmă, când își permitea orice, avea mașini scumpe și o vilă de lux.

Acum Irinel Columbeanu are probleme de sănătate, nu mai are bani și trăiește într-un azil. Cu câteva luni în urmă fostul afacerist a trăit o uriașă bucurie fiindcă și-a văzut fiica, a fost la ea în America. A apreciat că e foarte bine îngrijită de mama ei, Monica Gabor, și de tatăl vitreg, Mr. Pink.

Citește și Viorel a răbufnit după ce a aflat că Oana Lis a vorbit cu Irinel Columbeanu: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea”

„Este pe picioarele ei (n.r- Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a dezvăluit el.

Irinel Columbeanu: „Nu am vrut să deranjez”

Irinel Columbeanu a precizat că nu a stat acasă la Mr. Pink, ci la un hotel din apropierea orășelului Malibu. „Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”.

Întrebat dacă păstrează legătura cu mama fiicei sale, cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a spus că a încercat să o contacteze de mai multe ori, dar că ea nu a răspuns niciodată. „Nu. Am încercat să-i scriu, dar nu mi-a răspuns niciodată la mesaje, în schimb Irina mi-a răspuns”.

Citește și Oana Lis, schimb de replici provocator cu Irinel Columbeanu, după ce fostul afacerist a părăsit azilul de bătrâni: „Te lasă Vio cu mine?”

El a mai spus că Irinuca nu vrea să se întoarcă în România fiindcă s-a adaptat foarte bine în America și îi place acolo.

„Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propia-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a mai spus el.