Care mai e starea de sănătate a activistului de mediu Daniel Bodnar

Daniel Bodnar, activistul de mediu atacat cu pietre după ce a urmărit un transport cu lemne, a fost transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la o clinică din Germania, unde a suferit mai multe operații.

10 feb. 2021, 13:43
Care mai e starea de sănătate a activistului de mediu Daniel Bodnar

Daniel Bodnar va ajunge, în scurt timp, într-un alt spital pentru a începe recuperarea. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Bodnar le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și și-a exprimat speranța și încrederea că lucrurile vor evolua în direcția dorită.

Postarea activistului de mediu din județul Suceava:

”Am trecut de cea mai dificilă perioadă și vreau să vă anunț că cele 3 operații efectuate aici în Germania au rezultatul așteptat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste reușite și vouă, celor care v-ați rugat, ați donat sau ați trimis un gând bun către mine! Am stat 5 zile la Terapie Intensivă, o perioadă grea, dureri sunt și acum, dar privesc încrezător înainte și știu că lucrurile merg în direcția bună! Săptămâna viitoare voi fi transferat la o clinică de recuperare și vom începe recuperarea! Va fi o recuperare de durată, pași mici, dar trebuie luptat! Chiar dacă la început doctorii ne-au descurajat și au spus familiei că nu are rost să se zbată atât de mult cu recuperarea sau operația piciorului drept că oricum voi fi paralizat de la mijloc în jos, noi am înțeles că Omul face cât poate, dar Dumnezeu are ultimul cuvânt. A fost un accident cumplit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată ca sunt în viață! Lupt, Lupta continuă și știu că ne vom revedea curând. Doamne ajută! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă păzească de orice rău! Fiți sănătoși”.

Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre într-o localitate din Suceava în seara zilei de miercuri, 9 decembrie, în timp ce se afla în mașină și urmarea un transport suspect de lemne.

Acesta a urmărit camionul plin cu lemne până la punctul unde trebuia să ajungă încărcătură. Acesta a fost întâmpinat de persoane care au aruncat cu pietre în mașină lui, i-au spart geamul, iar tânărul a fost rănit.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost operat de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în urma accidentului în care a fost grav rănit.

Greșeală incredibilă a doctorilor în cazul activistului Daniel Bodnar: i-au făcut inițial radiografie la piciorul greșit și i-au spus că nu are nevoie de operație.

https://www.facebook.com/bodnardaniel/photos/a.109141793975299/319367686286041/