Greşeală INCREDIBILĂ a medicilor care l-au tratat pe activistul Daniel Bodnar. I-au făcut radiografie la piciorul greşit

Activistul de mediul Daniel Bodnar a fost operat de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în urma accidentului în care a fost grav rănit. Intervenția chirurgicală a fost extrem de dificilă, iar starea acestuia este în continuare critică.

27 ian. 2021, 22:23
Greşeală INCREDIBILĂ a medicilor care l-au tratat pe activistul Daniel Bodnar. I-au făcut radiografie la piciorul greşit

Greșeală incredibilă a doctorilor în cazul activistului Daniel Bodnar: i-au făcut inițial radiografie la piciorul greșit și i-au spus că nu are nevoie de operație. În susținerea activistului vine și liderul AUR George Simion și face apel la Raed Arafat şi Lucian Bode, ministrul de Interne pentru transferul lui Bodnar în Germania.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Bodnar spune că medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași i-au spus că nu are nevoie de intervenție chirurgicală, după ce i-au făcut radiografie la piciorul stâng, nu la piciorul drept, unde avea fractura.

„Situația s-a complicat și chiar este nevoie de acest transfer. Pe lângă operația la coloană, am o fractură complicată la nivelul gleznei drepte, în privința căreia, inițial, în urma radiografiei efectuate la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, am fost informat că nu necesită intervenție chirurgicală, dar de fapt, ulterior am aflat că aici mi-au efectuat radiografia la nivelul gleznei stângi, nu la piciorul cu probleme, care era în gips”, scrie Daniel Bodnar.

Greşeală incredibilă a medicilor care l-au tratat pe Daniel Bodnar. Activistul are nevoie de donaţii

Pentru a putea fi transferat în Germania şi operat, Daniel Bodnar are nevoie de ajutor financiar, iar alături de el este şi preşedintele AUR, George Simion, care face apel la români să-l ajute pe activistul de mediu, pe care îl numeşte erou.

„Daniel Bodnar lupta pentru drepturile romanilor. A fost atacat in ultimele luni cu pietre, i s-a umblat la masina. Are nevoie de operatie in Germania, s-a batut cu mainile goale cu mafia lemnului. Am facut un apel la ministrul Bode sa permita deplasarea acestui tanar in Germania, pentru ca in spitalele de la noi, mori cu zile. Este evidenta complicitatea multora din statul roman cu mafia lemnului”, a spus Simion, în exclusivitate, la România TV.

„Maică Românie, fiul îți cere ajutorul! Sunt nevoit încă o dată să vă cer ajutorul vostru și al Guvernul României.

Astăzi am primit confirmarea din Germania că mă pot transfera acolo și am nevoie acum de ajutor din partea autorităților pentru efectuarea transportului către Germania!”, este apelul făcut de Daniel Bodnar, miercuri, pe Facebook.

Citeşte şi: Mesaj cutremurător al unei mame cu câteva zile înainte să fie răpusă de COVID: „Sunt terifiată! Mi-au spus că s-ar putea să nu mă mai trezesc. Rugați-vă să reușesc să mă întorc la copiii mei”