Care mai e starea de sănătate a lui Diego Maradona, după ce fost operat pe creier

Diego Armando Maradona urmează să fie externat în cursul zilei de miercuri şi va fi transferat la o clinică de recuperare. Acolo va fi ajutat să treacă de dependenţa sa de alcool, a transmis avocatul lui, Matias Morla.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 15:03
Care mai e starea de sănătate a lui Diego Maradona, după ce fost operat pe creier

”Diego este bine, va părăsi astăzi spitalul şi va merge la o clinică unde va urma un tratament contra dependenţei de alcool. Starea lui e bună, e un om puternic”, a dezvăluit avocatul.

Sunt doat câţiva prieteni apropiaţi care îl vor putea vizita pe Maradona la clinica unde va urma tratamentul de recuperare.

Maradona, antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost operat cu succes pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge). Intervenţia chirurgicală a avut loc la doar cinci zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

„Am reușit să scot hematomul cu succes și Diego a suportat foarte bine operația”, a declarat neurochirurgul Leopoldo Luque, potrivit Bleacher Report. „Diego este sub control. Șederea lui la spital va depinde de evoluția stării sale, dar începutul recuperării este foarte bun. Felul în care a reacționat după operație este promițător”, a mai spus medicul.

Diego Maradona a fost operat pe creier. Care este starea fostului mare fotbalist după intervenţie şi ce spun medicii