Care sunt câştigurile REALE ale unui model de videochat în România? De ce aleg fetele acest job?

În România, foarte multe fete aleg să lucreze o perioadă limitată de timp la videochat, pentru că pot avea posibilitatea să câștige pe lună aproape de 10 ori salariul mediu pe economie. Banii, în opinia lor, le ajută să se dezvolte personal și profesional mai târziu. Asta este mentalitatea lor și de aceea aleg un astfel de job. Multe dintre ele sunt studente la facultate și au nevoie de bani pentru a-și termina studiile și pentru a-și cumpăra o mașină și poate cu timpul și o locuință.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 12:00

Există și fete care fac videochat pentru a deveni modele, sau pentru a câștiga bani mulți într-o perioadă scurtă de timp, în scopul de a-și plăti datoriile, pe care le au. Motivele diferă de la persoană la persoană. Cert este că această industrie are în prezent angajate peste 200.000 de modele, din care foarte multe pot fi văzute zilnic de utilizatorii străini, online. Unele lucrează 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. Altele lucrează mai ales în weekend, pentru că atunci au mai multe vizualizări. Altele fac acest job doar part time, pentru a-și completa veniturile.

Care sunt câștigurile reale ale acestor fete, având în vedere faptul că industria videochat-urilor s-a dezvoltat enorm în ultimii ani și a încasat sume fabuloase, de miliarde de dolari? În prezent, există peste 3.000 de videochat-uri la are lucrează peste 100.000 de modele. Un model de videochat fără experiență poate câștiga încă din prima lună suma de 2.500 de dolari, apoi poate câștiga și 3.000-5.000 de dolari/ lună.

Unele modele de TOP, care au experiență, ajung să câștige și 100.000 de dolari anual, dacă lucrează full time. Dacă aleg programul part time, sumele ajung la 50.000 – 60.000 de dolari anual, pentru un model angajat la un studio profesional de acest fel.

Un model de videochat face sesiuni foto și video, prin care își realizează propria regie și desigur poate fi consiliat de o echipă de fotografi și videografi, care sunt deja cunoscuți în România. Multe dintre aceste fotografii au fost apreciate, iar unele ședințe foto, realizate în scop publicitar, au fost chiar premiate.

Modelele de la Studio Videochat Constanța câștigă foarte mulți bani și astfel, în opinia lor, cu aceste sume pot evolua pe plan personal și profesional. Ele lucrează într-un mediu elegant și beneficiază de servicii profesionale GRATUITE de Makeup& Hair Style, care le ajută să arate zilnic impecabil în ceea ce privește machiajul și coafura elegantă.

Fetele care doresc să facă acest job, trebuie să fie convinse că imaginea lor va arăta deosebit, după ce o echipă de profesioniști ale unui studio de videochat investește în dezvoltarea și formarea lor ca model. Fetele trebuie să aibă anumite calități, dar este necesar să facă și ele eforturi pentru a-și dezvolta abilitățile de atracție, senzualitate, să învețe tehnici de comunicare, de seducție și tehnici de manipulare.

Un avantaj este și acela că un studio de videochat de acest fel, oferă fetelor și posibilitatea de a avea un aspect fizic senzațional; asta înseamnă că se va investi în imaginea fetelor, prin finanțarea de tratamente estetice, implanturi sau operații stomatologice, de mii de euro.  

Fetele care lucrează deja la videochat au beneficiat de aceste avantaje, și-au schimbat imaginea și desigur au înțeles că de ele depinde să-și îmbunătățească câștigurile prin intermediul unui job la un studio videochat. Deși mulți sunt sceptici față de ceea ce înseamnă această meserie (și pe bună dreptate, având în vedere că nu toate videochat-urile funcționează 100% legal), există și alte tipuri de videochat-uri, care sunt de fapt o comuniune între fete și așa numiții ” prieteni virtuali”.

Unele fete îi numesc „prieteni”, altele „utilizatori sau clienți”. Indiferent de termenul folosit, cert este că aceștia plătesc pentru a vedea fetele și a conversa cu ele prin intermediul camerei video, web. Asta înseamnă că ei vor să se distreze, iar pentru asta plătesc bani. Fetele se distrează și ele, iar în plus obțin câștiguri financiare. Distracția se poate realiza dacă ele sunt amuzante, au simțul umorului, abilitatea de a face interlocutorul să râdă, să petreacă cât mai mult timp în compania unei persoane agreabile.

Indiferent de problemele pe care le au, fetele trebuie să fie mereu zâmbitoare, sociabile, încrezătoare și atrăgătoare. Contează foarte mult felul cum sunt îmbrăcate, de regulă trebuie să aibă rochii seducătoare și senzuale, lenjerii de lux, costume din piele sau costumații de „scenă”. Ideea este să impresioneze și să surprindă, să stârnească curiozitatea și să convingă că sunt frumoase, misterioase și interesante. Jocul seducției trebuie bine stăpânit de aceste fete, de aceea ele sunt dispuse să facă cursuri despre asta. Multe dintre ele țin cont de sfaturile primite de la cei care predau astfel de cursuri, citesc cărțile despre arta seducției sau urmăresc înregistrări video despre acest subiect. Totul se învață în viață, iar fetele investesc în formarea lor pentru a câștiga bani din videochat.

Fetele realizează și așa numitul „teaser” video sau foto, pentru reclame, dar mai ales pentru a atrage utilizatorii și a câștiga bani. Pentru asta pozează în lenjerie sau chiar își expun nuditatea, fac fotografii sexy, sau orientate spre latura exhibiționistă, pentru a incita și a convinge utilizatorul să plătească mai mulți bani.

La profil, ele aleg fotografii cât mai atrăgătoare, pentru a fi găsite rapid de utilizatori. Ele fac și cursuri de limba engleză, pentru că majoritatea utilizatorilor sunt străini, mai ales din America de Nord.