Care sunt cei mai păcătoși nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Aceşti nativi încearcă să bată recordul la păcate!”

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cei mai păcătoși nativi din zodiac. "Aceşti nativi încearcă să bată recordul la păcate!", a spus numerologul.

24 feb. 2024, 23:51
Care sunt cei mai păcătoși nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Aceşti nativi încearcă să bată recordul la păcate!”

Cu toții facem greșeli, nimeni nu e perfect. Unele mai grave, altele mai puțin grave, dar cert e că nimeni nu scapă de ele. Și până la urmă, din greșeli învățăm și reușim să progresăm.

Totuși, sunt unii nativi din zodiac care nu prea țin cont de normele și reguli ale moralității și de multe ori cad în extrema cealaltă, excelează la capitolul imoral. Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt aceste zodii.

BERBEC

„Doamna Berbec nu e deloc o fire pioasă şi nu se gândeşte nicio clipă la toate consecinţele faptelor sale. De aceea nu are nicio remuşcare atunci când acţionează fără frică de Dumnezeu. Nu are probleme să înjure, să consume alcool sau ţigări, să dea dovadă de o mândrie exacerbată. În plus de asta, să-şi arate absolut ofensator toate celelalte „calităţi”, să fie de-a dreptul provocatoare…”, a spus Voropchievici la Antena 3.

Citește și Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2024. Multe evenimente se produc simultan, primăvara începe cu mari câştiguri pentru unele zodii, dar cu decepţii în dragoste pentru altele

TAUR

„Taurul nu poate rezista unei mese copioase şi nu prea îl lasă inima să o împartă cu nimeni. Sunt posesivi şi acaparatori. Ar trebui să ştie că lăcomia este un păcat. Iar dacă nativul vrea să nu fie tras la răspundere de divinitate, să încerce să îşi mai ţină în frâu aceste porniri”.

GEMENI

„Aceşti nativi încearcă să bată recordul la păcate! Desfrâul, adulterul, mândria şi lăcomia sunt doar câteva din păcatele pe care le face Geamănul în această viaţă. El nu prea pun mare preţ pe ceea ce se întâmplă după moarte, dar pe măsură ce vor îmbătrâni, îi va fi tot mai greu să ia plăcerile vieţii cu care s-a obişnuit şi va începe să viseze la confortul pe care l-ar putea găsi în Rai. Ar fi bine să facă la tinereţe ceea ce ajung să recomande altora la bătrâneţe”.

RAC

„Racul când nu primeşte dragostea pe care o aşteaptă  are tendinţa de a-şi îneca amarul în calmante sau alcool. Dar influenţa acestor substanţe îi fac să comită păcate şi mai grave. Racul poate deveni desfrânat când e vulnerabil, să iasă în evidenţă aşa cum nu se aşteaptă lumea de la el. Tinde spre excese şi ar fi bine să aibă măsură şi pondere în toate”.

Citește și Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Zodiile ale căror conturi înfloresc din martie