Care sunt cei mai spontani nativi din zodiac. Au spirit aventurier, sunt primii pe care poți să îi iei într-o călătorie neplanificată din timp

Unii oameni iubesc să fie spontani și să-și planifice activități în ultimul moment. Plănuiesc călătorii dintr-un capriciu, fac achiziții scumpe fără să se gândească prea mult înainte și sunt întotdeauna pregătiți să plece într-o aventură de ultim moment.

25 nov. 2022, 18:54
Care sunt cei mai spontani nativi din zodiac. Au spirit aventurier, sunt primii pe care poți să îi iei într-o călătorie neplanificată din timp

Faptul că unii oameni sunt au acest mod spontan de a face lucrurile și nu îi deranjează să schimbe planurile în ultimul moment pentru a face loc altor activități mai interesante este determinat de momentul în care s-au născut.

Astrologii au făcut un top al celor mai spontane semne zodiacale.

6. Balanță

Poate că nu își fac planuri spontane din proprie inițiativă, dar cu siguranță vor răspunde afirmativ dacă îi faceți astfel de propuneri. „Iubesc distracția și aventura, ceea ce înseamnă că nu sunt neapărat chitiți pe lucruri bine organizate”, spune Maria Hayes, astrolog. Le plac ieșirile interesante de grup. Dacă vreodată aveți în plan o escapadă de un weekend care nu a fost planificată din timp, puneți conta pe ele.

5. Leu

Leul iubește să fie în lumina reflectoarelor. Și în multe cazuri, ei trebuie să îmbrățișeze spontaneitatea pentru a ajunge acolo. Asta înseamnă că atunci când planifică lucrurile dintr-un capriciu își vor aduce și prietenii cu ei. La urma urmei, au nevoie de public.

„Conduși de lumina soarelui, leilor le place să creeze momente memorabile despre care vor continua să vorbească în anii următori”, spune Charlotte Kirsten, fondatoarea blogului de astrologie Typically Topical. Reprezentanții acestei zodii vor face chiar ceva riscant dacă asta înseamnă să capteze atenția tuturor.

Citește și Patru zodii dau lovitura pe final de an! Câştiguri fabuloase în luna cadourilor

4. Gemeni

Gemenii au adesea două minți. Ca atare, ei își pot schimba prioritățile într-o clipă, ceea ce îi face să pară spontani pentru cei care îi privesc din exterios.

Ei tind să-și facă viața ușoară și cred sincer că există multe lucruri în jurul lor care merită încercate. Așadar, sunt gata să se îmbrățișeze aventurile și să-și schimbe planurile imediat. Dar există și reversul medaliei: acest lucru îi poate face să-și irosească energia pentru nimic. Consecvența și planificarea sunt necesare pentru ca ei să devină cea mai bună versiune a lor.

3. Vărsător

Nu suportă rutina și vor să iasă mereu din tipare. Spre exemplu, Vărsătorii sunt genul care să plece chiar mâine în Los Angeles ca să se căsătorească, se pot înscrie la cursuri de croitorie dintr-o dată, deși nu și-au manifestat niciodată interesul pentru o asemenea activitate. Acesta e modul lor de a privi viața și de a funcționa, vor mereu lucruri noi și diferite, care să-i scoată din rutina zilnică și să-și facă viața mai interesantă.

2. Berbec

Fiind primul semn din zodiac, Berbecul e adesea nerăbdător și impulsiv. Uneori acest lucru îi face să ia decizii prea spontane.

Berbecul e încăpăţânat și nu iubeşte nimic mai mult decât să fie responsabil de propriul destin, ceea ce nu este o surpriză, având în vedere că sunt conduşi de Marte, planeta riscului, pasiunii şi, ai ghicit, a spontaneităţii. Nu se mulțumește cu orice. El e renumit pentru că ia decizii rapide și impulsive. Își va urma întotdeauna instinctul și atunci când acel instinct le spune să arunce întregul plan pe fereastră și să încerce ceva.

Citește și Cele mai bune zodii pentru a fi mame, de la cea mai bună la cea mai puțin experimentată

1. Săgetător

Sunt cunoscuți pentru spiritul lor aventurier și simțul poftei de călătorie. Natura lor spontană se extinde dincolo de asta. Săgetătorii trăiesc după motto-ul latin „carpe diem”, care înseamnă „trăiește clipa”. Fiecare zi este o nouă șansă de a șterge blatul și de a începe din nou, așa că rareori îi vei găsi blocați de trecut sau în oportunități ratate. Acționând spontan, Săgetătorul își poate îndeplini cele mai mari speranțe, vise și obiective.