Cele mai bune zodii pentru a fi mame, de la cea mai bună la cea mai puțin experimentată

Ai avrut vreodată o colegă a cărei mamă nu numai că îi făcea prânzul, dar ii lasa biletele cu mesaje pozitive, cum ar fi „Te iubesc" și „Știu că vei reuși"? Cu siguranță ai invidiat-o pe acea fata pentru că avea o mamă atât de iubitoare și grijulie.

25 nov. 2022, 07:23
Cele mai bune zodii pentru a fi mame, de la cea mai bună la cea mai puțin experimentată

Unele mame scot în evidență lucruri precum independența și îngrijirea de sine – instrumente încă valoroase de învățat, dar fără a aduce în prim plan legătura emoțională.

Știi care zodie este cea mai bună in a fi mamă?
Sigur, este distractiv să faci un clasament, dar adevărul este că fiecare zodie și fiecare mamă are propriul stil unic de parenting și propriile abilități speciale la a fi o mama buna. Astrologia poate indica cele mai bune calități pe care le ai pentru a fi părinte.

Horoscopul iernii. Zodiile cu lipici la bani până la Mărţişor. Noroc fantastic la bani timp de trei luni
Desigur, Racul este numit mama Zodiacului deoarece acesta este grijuliu în mod natural și este motivat de emoții și de viața de acasă. Și în comparație cu zodiile care sunt clasate ca fiind cele mai bune soții, orice zodie poate fi o mamă grozavă în felul ei!

Mamele muncesc din greu pentru a se asigura că își cresc copiii corect. Multe dintre ele sunt mame singure și, deși par să lucreze de două ori mai mult, fac o treabă grozavă, deoarece copiii lor știu că mamele lor le sprijină și vor face orice pentru ei.

Mamele trebuie să indeplineasca atat de multe roluri pentru copiii lor: un avocat, un susținător, un profesor, un îngrijitor, un șofer și un părinte. Unele mame sunt „mișto”, iar altele sunt mai tradiționale și încearcă să insufle acele valori tradiționale copiilor lor. Cunosc mame care fac școală acasă și altele care petrec ore și ore căutând cea mai bună școală pentru copiii lor.

Din câte îmi dau seama, a fi părinte este epuizant și, oricât de plini de satisfacții par să fie ei, sunt momente în care părinții au nevoie de o pauză. Ca părinte, trebuie să oferi adăpost, hrană, dragoste și oportunități de creștere. Este o slujbă grea și nu toată lumea se pricepe la totala responsabilitate de a fi mamă.

Dar unele zodii par puțin mai calificate pentru maternitate decât altele.
Iată care sunt zodiile care formeaza cele mai bune mamici, clasate de la cel mai bune la cele mai „nepricepute”.

1. Pești (19 februarie – 20 martie)
Pestii sunt genul de mama care insufla o apreciere a artei copiilor lor si isi incurajeaza copiii sa fie creativi.

Copiii unei mame Pești vor fi sensibili, imaginativi și vor învăța să trateze ceilalți oameni cu bunătate și compasiune. Mamele Pești vor transmite o dragoste pentru natură, un sentiment de mândrie în a-i ajuta pe alții și un spirit independent.

Mama Pești poate nu știe cum să-și învețe copiii să-și transforme visele în realitate, dar îi vor sprijini pe tot parcursul, în timp ce acestia încearcă să-și dea seama singuri.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. Schimbări care marchează viața zodiilor „Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii”

2. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Mamele Berbec țin programul copiilor lor plin de lecții de muzică, sport, hobby-uri, activități sociale și tabere. Între timp, mama Berbec are ea însăși un program plin.

Își dorește ca copiii ei să fie aventuroși și să nu se sfiească in a încerca lucruri noi. Ea îi încurajează să facă față tuturor provocărilor și să lupte pentru ceea ce cred.

Ea este ocazional directă, dar aproape imediat regretă. Aceste mame pot fi insistente cu copiii lor și uneori au nevoie să asculte și să audă cu adevărat ceea ce copilul lor vrea sau nu să facă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.