Care sunt cele mai amuzante zodii? Nativi care vor reuși mereu să nască hohote de râs

Umorul este extrem de subiectiv, fiecare dintre noi fiind atras de un al tip de glume. Totuși printre zodii există câțiva nativi care vor reuși să facă pe toată lumea să râdă cu lacrimi.

15 mart. 2023, 18:14
Care sunt cele mai amuzante zodii? Nativi care vor reuși mereu să nască hohote de râs

În fiecare grup de prieteni există un personaj care sare imediat în ochi pentru faptul că are mereu glumele la purtător. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că zodia poate influența acest aspect și că, vrem nu vrem, există câteva zodii care sunt mai amuzante și care sunt pregătite în orice moment să aducă zâmbetul pe buze tuturor din cameră. Totuși este foarte important să menționăm că fiecare semn zodiacal în parte are un anumit tip de comunicare și, deci, un simț al unorului cât se poate de unic. Unii dintre noi ne simțim mai confortabil în zona umorului negru, în timp ce alții sunt extrem de pricepuții în ceea ce privește farsele, iar unii dintre noi, pur și simplu, suntem mai rezervați pentru a nu călca pe coadă pe nimeni. Totuși, există câțiva nativi care par că s-au născut pentru a-i face pe oameni să râdă cu hohote.

Citește și: Horoscop financiar: Incepe vremea lor de aur, aceste 3 zodii vor primi o suma neasteptata de bani

Top cele mai amuzante zodii

„Înainte de a răspunde la această întrebare, trebuie să vă reamintim că amuzamentul vine în mai multe forme diferite – de la sarcastic și autoironic până la spiritual și de-a dreptul hilar. Și totul se rezumă la elementul zodiacal și la guvernatorul tău planetar, spune astrologul Liz Simmons, potrivit ReadersDigest.

1. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pe primul loc în clasament se află nimeni alții decât nativii Gemeni! În linii mari aceștia își merită acest loc pe podium, deoarece primesc extrem de multe influențe de la planeta Mercur, fiind guvernați de aceasta. Aceasta este planeta comunicării, astfel nativii își pot folosi abilitățile de comunicare pe a intra pe sub pielea oricui.  Atunci când vine vorba de glume, ei reușesc să își simtă foare bine publicul, așadar spun mereu ce trebuie pentru a stârni hohote de râs.

„Mercur este planeta care prezidează jocul de cuvinte, comunicarea și agilitatea mentală”, spune Simmons. Drept urmare, persoanele născute sub soarele Gemenilor tind să fie vorbărețe și să aibă minți care aleargă la un kilometru pe minut. „Sunt mari gânditori de improvizație”, explică astrologul Meghan Rose, „și pot face pe oricine să râdă pe loc.” Printre Gemenii celebri se numără Amy Schumer și Bill Hader, vedetă a emisiunii Saturday Night Live. Pe lângă simțul umorului, Gemenii sunt extrem de atrăgători la toate nivelurile. Lor „le place să pună întrebări și să colecteze informații despre diverse subiecte ca și cum ar fi niște bibelouri”, spune Simmons.

2. Fecioară (23 august-22 septembrie)

Nu numai Gemenii au parte de „binecuvântarea” planetei Mercur, ci și nativii Fecioară. Este posibil ca prezența acestei zodii în „topul celor mai amuzante zodii” să te surprindă, însă nu trebuie să te lașii păcălit de simțul practic al acesteia. În spatele valului de criticii cu care s-ar putea să te bombardeze, Fecioarele au o abilitate înăscută pentru ironie fină.”Fecioara se înclină spre un simț al umorului mai critic și mai autoironic”, spune Simmons, iar acest lucru poate aduce multe râsete. Gândiți-vă la Jerry Seinfeld, care – ați ghicit – este Fecioară. „Abilitatea sa de a-i face pe alții să râdă zeci de ani mai târziu este un mare exemplu al simțului umorului Fecioarei”, spune Rose. Fecioarele ar putea să nu pară amuzante atunci când le întâlnești pentru prima dată, umorul lor va fi dezvăluit pe măsură ce petreci mai mult timp cu ele.

3. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

„Acest semn de foc este direct, la obiect și nu se teme să facă o glumă îndrăzneață”, spune Simmons. Acest lucru se datorează parțial guvernatorului planetar al Săgetătorului, Jupiter, care este „generos cu umorul”. Totodată, Săgetătorul tinde să fie în mod inerent „zgomotos, gălăgios și nu se teme să jignească pe altcineva”, spune Rose. Nu este exclus ca oamenii să se simtă uneori jigniți de glumele celor născuți sub zodia Săgetătorului, totuși aceștia „lasă o dâră de râs oriunde merg. Săgetătorul este un spirit liber iubitor de distracție care caută aventura”, spune Simmons. Nativii reușesc constant să găsească o modalitate prin care să îi facă pe ceilalți să râdă și să se bucure de viață alături de ei.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 14-19 martie 2023. Belşug în casa banilor, covor de trifoi cu patru foi pentru două zodii!