Care sunt cele mai apreciate modele şi cele mai bune materiale pentru balerini de damă

Dacă ar fi să aleagă o încălțăminte confortabilă de damă, cu siguranță multe domnișoare și doamne ar opta pentru o pereche de balerini în tendințele modei. Aceștia sunt eleganți, practici și realizați într-o gamă variată de materiale, culori, modele, idei de design.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 07:56

Există însă și balerini sofisticați, care pot fi din piele lăcuită sau din dantelă, au căptușeala de calitate, branț din piele ecologică și talpa din cauciuc ușor de purtat, aderent și rezistent. Unele modele au ornamente fine și elegante, se potrivesc la diferite ținute din garderobă, pentru îmbrăcămintea casual, formală sau pentru timpul liber.

Balerinii sunt la modă în fiecare an, ei îmbină funcționalitatea și stilul modern, sunt ușor de purtat și asortat, au o formă care se potrivește la diferite ținute vestimentare.

Balerini din piele

 

Pentru anotimpul de primăvară-vară sunt potriviți balerinii din piele autentică, cu talpa plană, în stil casual. Acești pantofi ușori trebuie să facă pare din garderoba oricărei femei, pentru că sunt practici și confortabili. De regulă, pentru a avea parte de o stare de bine la picioare, este bine să se aleagă balerini din piele naturală și nu dintr-un înlocuitor de piele, de altă calitate.

Pielea este confortabilă, rezistentă și flexibilă, oferă o senzație plăcută, este moale și se mulează destul de bine după forma piciorului. Toate modele de balerini din piele naturală au un aspect de lux, se potrivesc la ținute în stil elegant, casual, clasic, în tendințele actuale ale modei din acest an.

Unele modele sunt din piele ecologică, au vârful ascuțit sau rotund, închiderea poate fi și cu o baretă și curea, talpa din cauciuc, aspectul lor fiind în general practic și confortabil. Balerinii din piele sunt pantofi eleganți, feminini, ideali pentru ocazii importante, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Balerini business de damă

 

Deși poate părea un pic exagerat, deoarece se știe că femeile poartă în general pantofi cu toc înalt când vine vorba de o ținută de afaceri, ei bine, există și balerini tip business în nuanțe deosebit de elegante, de maro închis, negru și muștar, care au un stil plin de rafinament, fiind realizați din piele naturală sau din piele întoarsă. Astfel de pantofi cu un aspect plin de rafinament pot fi purtați în viața de zi cu zi, atunci când se merge la birou sau chiar și în timpul liber, la plimbare.

Balerinii tip business sunt în general realizați din piele, au vârful puțin ascuțit, talpa plată, căptușeala de calitate înaltă, ce lasă piciorul să respire și decupajul în forma literei „V”.

Balerini casual pentru femei

 

Acești balerini arată într-un mod aparte, au un design mai feminin, sunt confortabili, eleganți și moderni. De obicei se aleg balerinii casual din piele, dar sunt la fel de frumoși și produsele din materiale textile, care oferă confort la picioare. Există și modele cu diferite ornamente, foarte interesante, dar și balerini cu barete și catarame ce au un efect deosebit, fac acest tip de încălțăminte să fie mai atractiv.

Balerini perforați pentru damă

 

În anul 2020 sunt în trend balerinii din piele care au un aspect unic, creat de perforațiile fine, uniform realizate. Aceste produse arată grozav, au un aspect sofisticat, se potrivesc perfect la ținute de vară. Nuanțele de culori sunt foarte frumoase, în general pastelate, ceea ce completează un look foarte frumos, elegant, în tendințele modei din acest an.

Balerini din dantelă

 

Balerinii din dantelă sunt apreciați mai ales de mirese, ei au o textură impecabilă, sunt deosebit de fini și delicați. De obicei sunt albi sau bej, au un design feminin, sunt potriviți și pentru ținute de vară, romantice.

Femeile adoră încălțămintea din dantelă deoarece are ceva din stilul acela unic, ca de prințesă. Balerinii din dantelă au o eleganță aparte, sunt cu ornamente cu fundițe și pot avea chiar o baretă cu cataramă, ce se prinde în jurul gleznei.

Balerini cu diferite ornamente

 

Pentru a avea o ținută feminină și romantică, femeile aleg balerini cu ornamente ce pot avea forme diferite (ex. fundițe, modele de gablonzuri, catarame lucioase), texturi speciale, printuri interesante, elemente strălucitoare, discrete sau din contra, foarte vizibile. Balerinii sunt realizați din piele sau din material textil rezistent, au o baretă de susținere sau de tip scai, sunt confortabili, ușori și versatili.

Balerini lăcuiți

 

Pentru o ținută elegantă, aceasta este cea mai bună alegere, ca alternativă la pantofii cu toc înalt care sunt obositori. De obicei, femeile optează pentru balerini lăcuiți care au un design mai special și care pot fi în diferite nuanțe de culori în trend.

Balerinii din piele lăcuită arată excelent mai ales dacă sunt albi, negri sau de culoarea bronzului. În acest an se poartă și culori saturate, cum sunt cele de albastru cobalt sau maro închis. Astfel de produse au un aspect de lux, sunt potriviți pentru ținutele mai strălucitoare. Miresele de exemplu aleg pantofii lăcuiți cu toc înalt, albi, dar și balerinii lăcuiți, pentru a se schimba la un moment dat, când tocurile înalte devin prea obositoare pentru picioare, mai ales dacă dansează mult.

Designerii recomandă mai mult balerinii din piele întoarsă, care arată mai elegant, au un aer sofisticat și fac o ținută să pară scumpă și foarte frumoasă. Imaginează-ți cum ar arăta o pereche de balerini din piele întoarsă maro, bej, neagră. Aspectul creat de pielea fină este grozav, romantic.

Dacă ești în căutare de încălțăminte confortabilă poți vedea diferite modele de balerini online. Balerinii sunt pantofi perfecți pentru a merge la serviciu, dar și la diferite ocazii, mai deosebite, în care ținuta trebuie să fie mai elegantă. Varietatea de modele disponibile îi transformă într-o alegere potrivită pentru aproape orice ocazie.