Care sunt cele mai distractive jocuri de societate pentru serile cu prietenii

Jocurile de societate, cunoscute și ca board games, au devenit foarte populare printre tineri. E o activitate distractivă la care cei mai mulți apelează atunci când se întâlnesc cu prietenii. Cele mai multe fac apel la cooperare, lucru în echipă, gândire strategică, iar tinerii le găsesc cu adevărat interesante.

09 dec. 2021, 19:00
Care sunt cele mai distractive jocuri de societate pentru serile cu prietenii

Dacă ești un fan al acestor jocuri și nu mai ai ce să încerci, îți venim în ajutor cu cele mai interesante:

Ticket to Ride

De pe pantele stâncoase ale Scoției până în portul însorit al Constantinopolului, de pe aleile prăfuite ale Spaniei până în impunătoarea gară a Berlinului, Ticket to Ride Europa te va purta într-o nouă aventură prin marile orașe ale Europei din secolului trecut! Te vei aventura într-o călătorie prin întunecatele tunele ale Elveției? Vei avea curajul să te îmbarci la bordul unui feribot pentru a traversa Marea Neagră? Sau vei construi impunătoare gări în marile capitale ale vechilor imperii! Următoarea ta mutare te-ar putea transforma în cel mai mare magnat al căilor ferate din Europa! Fă-ți bagajele, cheamă hamalul și urcă-te în tren!

Cameleonul

E un joc excelent pentru petreceri. Trebuie să folosiți cuvinte înrudite pentru a încerca să aflați cine este Cameleonul. Pentru a urmări cu succes jucătorul vinovat (Cameleonul) și pentru a câștiga jocul, jucătorii vor trebui să utilizeze toate abilitățile lor de echipă și vânătoare.

Folosind viclenie, deducție socială și o mentalitate serioasă, fiecare jucător strigă un cuvânt înrudit pentru a-și demonstra nevinovăția și încearcă să urmărească impostorul.

Activity

Activity este un joc creativ și de comunicare, o combinație de elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghiceascp anumite cuvinte, expresii.

Jucatorii individuali sau echipele încearca printr-un joc actoricesc, desen sau descriere verbală să ghicească diferite cuvinte sau expresii și astfel să înainteze pe traseul jocului.

Alias

Este un joc amuzant ce se joacă în echipe. Sunt mii de noțiuni de explicat ce vă vor ajuta să vă îmbogățiți vocabularul în cel mai haios mod posibil.
Scopul jocului este să dați indiciile potrivite coechipierilor, astfel încât aceștia să ghicească corect noțiunea pe care o explicați.

Catan

Catan – jocul de bază a fost inventat de Klaus Teuber și este cel mai popular joc de societate al ultimilor 15 ani, atrăgând milioane de fani din întreaga lume.

Catan este numită insula pe care tu si prietenii tăi ați descoperit-o. Sunteți primii locuitori. Sunt construite asezări, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la orașe prin intermediul comerțului. Uneori există lut din abundență, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilităti pentru tine și pentru ceilalți coloniști. In curand va fi aglomeratie pe insula – competitia pentru terenuri, materii prime și putere începe. In final este clar, va rămâne doar un conducator al insulei Catan.

Escape Room

E un joc în echipă care vă pune mintea la contribuție pentru a putea rezolva misterele și pentru a evada. Sunt mai multe jocuri pe care trebuie să le rezolvați, cu ajutorul indiciilor, până când expiră timpul. E un joc atractiv și interesant, recomandat pentru toate vârstele.

Citește și Ce alimente ar trebui să consumi pentru a reduce nivelul de stres

Citește și Cum sa dormi 8 ore în 4 ore şi să te trezeşti plin de energie. Trucul care a înnebunit o lume întreagă