Care sunt cele mai frecvente probleme din dormitorul românilor?

Activitatea sexuala este un factor esential in relatia de cuplu, iar in cadrul cuplurilor casatorite, unde intervine adeseori monotonia, este cu atat mai importanta cu cat are puterea de a tine vie iubirea si aduce echilibrul in casnicie. Daca putem asemana o relatie cu o casa, atunci sexualitatea este fundatia ei.

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 21:17
Care sunt cele mai frecvente probleme din dormitorul românilor?

Sexologul Gabriela Marin observa ca, din nefericire, exista un trend din ce in ce mai raspandit in Romania pentru inactivitate sexuala, fenomen care poate conduce la certuri, reprosuri, infidelitate sau chiar la divort. Dupa mai multe cercetari si observatii empirice, psihologul a descoperit cele mai frecvente 5 probleme cu care se confrunta in dormitor romanii. Din fericire, toate acestea au o solutie, iar viata noastra amoroasa poate fi relansata. 

1. Una dintre cele mai intalnite probleme cu care vin barbatii in cabinet este : „Facem sex atat de rar, eu nu mai rezist, o sa-mi insel sotia”

Desi multe cupluri cred ca o aventura ar insemna sfarsitul relatiei lor, pentru relatiile mai vechi, aventura unuia dintre parteneri este un semnal de alarma ca relatia stagneaza si, in mod paradoxal, nu mai multumeste pe niciunul. „Cu toate ca este foarte dureros sa fii inselat, este important sa stiti ca persoana care inseala nu-si propune in niciun caz sa-si raneasca partenerul. Multe cupluri reusesc sa se refaca dupa aventura si fac din relatia lor un loc al increderii, iar conexiunea relatiei este mai puternica decat in trecut. Este nevoie de multa iubire si empatie ca sa poti sa treci peste propria durere si sa-l intelegi pe celalalt, sa intelegi care au fost acele nevoi atat de puternice care l-au indemnat sa faca acest pas”, declara sexologul Gabriela Marin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.