Care sunt cele mai IPOCRITE femei ale zodiacului: Niciodată să nu le crezi pe cuvânt

Anumite zodii sunt mai inclinate catre prefacatorie decat altele, fiind maestre in arta disimularii. Iata in ce zodii sunt nascute cele mai ipocrite femei, cele pe care e bine sa nu le crezi niciodata pe cuvant:

RomaniaTV.net
01 mai 2017, 06:20
Care sunt cele mai IPOCRITE femei ale zodiacului: Niciodată să nu le crezi pe cuvânt

Gemeni 

Viclenia femeii Gemeni nu o intrece nimeni. Aceasta nativa reuseste sa te farmece flirtand in cele mai inedite moduri. Inocenta ei te convinge sa o crezi pe cuvant orice ti-ar zice. Insa in realitate te minte privindu-te in ochi. Natura sa duala o transforma pur si simplu dintr-o persoana in care nu trebuie sa ai incredere. Este capabila sa iti promita cate in luna si in stele si in realitate sa isi urmareasca doar propriile interese.

Pesti

Femeia din zodia Pesti afiseaza o masca emotiva si foarte romantica, dar e genul de persoana care te injunghie pe la spate. Chiar daca pare binevoitoare si mereu dispusa sa te ajute trebuie sa fii foarte atent la propunerile sale, caci pot ascunde unele dintre cele mai perverse lucruri. Iar totul vine dintr-o nesiguranta de sine, din cauza careia poate rani, poate trada, pot intinde curse malitioase. Este lipsita de fermitate si de caracter si din acest motiv si este instabila in relatiile cu cei din jur.

Scorpion 

Probabil ca nu ai intalnit nici o femeie care sa se foloseasca de minciuna mai mult decat cea din Scorpion atunci cand vrea sa isi atinga scopurile. Stie cum sa se prefaca intr-un mod de-a dreptul actoricesc. Daca iti afla vulnerabilitatile, atunci va miza pe puterea sa si te va juca pe degete. Cand vine vorba despre persoanele pe care nu le suporta sau cele care au tradat-o, poate fi extrem de parsiva. este invidioasa si razbunatoare.