Care sunt cele mai mincinoase zodii. Nu poți avea încredere în ele, mare atenție când le spuneți vreun secret

Astrologii au făcut topul celor mai mincinoase zodii. Sunt patru care au abilități foarte bune de comunicare și se folosesc de niște strategii bine gândite ca să-i inducă în eroare pe interlocutori.

21 nov. 2023, 20:19
Care sunt cele mai mincinoase zodii. Nu poți avea încredere în ele, mare atenție când le spuneți vreun secret

Care sunt cele mai mincinoase zodii. Există situații delicate în care cu toții suntem nevoiți să mințim. Orice om a mințit măcar o dată în viață sau a spus adevărul doar pe jumătate. Astrologii au analizat toate zodiile și au dezvăluit care sunt cei mai mari mincinoși.

Iată care sunt cele mai mincinoase zodii:

SCORPION

Care sunt cele mai mincinoase zodii. Fii atentă la cozile otrăvitoare ale Scorpionilor. Nativii acestei zodii de apă sunt mincinoși atât de buni pentru că au o legătură înnăscută cu partea întunecată. Scorpionul este condus de planeta Pluto, numită după Hades, zeul grecesc al Infernului. Este posibil ca cel puțin unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Scorpionului să fie în secret o vrăjitoare, au scris jurnaliștii publicației StyleCaster. Pe de altă parte, nativii Scorpion sunt la fel de emotivi ca cei născuți în zodia Pești sau Rac. Ce îi deosebește de aceștia din urmă este încăpățânarea uriașă, care îi ajută să știe exact cum să își canalizeze emoțiile în realitate.

Citește și Nativii din zodiac care nu știu să lupte pentru dragoste. Te vor părăsi fără ezitare când apar probleme în relație

CAPRICORN

Despre Capricorni se știe că își ascund de multe ori adevăratele sentimente. Și, din acest motiv, se transformă singuri în buni mincinoși, a relatat YourTango.com. În plus, nativii acestei zodii de Pământ știu să își păstreze calmul în situații extrem de delicate, pentru că sunt lideri înnăscuți. Datorită acestei calități, ei sunt văzuți de ceilalți ca fiind persoane de încredere. Deși, în realitate, poate foarte ușor să treacă de partea cealaltă a adevărului. Minciuna este folosită de un Capricorn atât de natural, încât, uneori, el nici nu simte că a greșit.

VĂRSĂTOR

Fiind considerați misticii și ciudații zodiacului european, Vărsătorii sunt și mincinoși buni. În plus, la fel ca nativii Scorpioni, și cei născuți în această zodie de Aer sunt foarte încăpățânați. Printre calitățile pe care le are un Vărsător se numără abilitatea de a ține secrete. Descoperă care sunt cele mai înțelepte zodii. Potrivit declarațiilor făcute de specialiști, nativii acestor semne zodiacale oferă cele mai bune sfaturi.

Citește și Tone de bani în conturile acestor 4 zodii! Anul se termină cu belșug și voie bună, iar 2024 începe în forță

Citește continuarea aici.