Care sunt cele mai norocoase zodii în 2023. Oportunitățile vor apărea la tot pasul

Cele mai norocoase două zodii în 2023. Intrarea lui Saturn în Pești va fi influența putrnic anul în care urmează să intrăm.

27 dec. 2022, 19:57
Care sunt cele mai norocoase zodii în 2023. Oportunitățile vor apărea la tot pasul
Cele mai norocoase zodii în 2023

Saturn își va începe tranzitul prin semnul Peștilor începând cu data de 7 martie 2023. Două zodii vor fi puternic influențate de această mișcare. Fenomenul va aduce lecții de viață pentru aproape toți nativii zodiacali, dar o parte din aceștia vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular.

Cele mai norocoase zodii sunt Berbecul și Taurul, potrivit astrologului Cristina Demetrescu. Planeta Jupiter va susține aceste semne.

Citește și: Horoscop rune pentru ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici! Care sunt cele două zodii care nu vor avea parte de noroc VIDEO

Cele două zodii ferite de ghinion

Berbec

Din punct de vedere al vârstei, Berbecii se află într-o ipostază foarte bună. Este momentul să își găsească independența. Unii nativi nu se regăsesc deloc în ceea ce fac acumși trebuie să se regăsească pe sine. Berbecii vor avea un 2023 plin de noroc și optimism.

La vârsta de 20 de ani se vor desprinde de familie. La 45 de ani își vor schimba locul de muncă și vor cunoaște oameni minunați. Cu toții vor renunța la ceva pentru a intra într-o sferă mai bună. Și la capitolul sănătate vor sta destul de bine.

Citește și: Al patrulea Mercur retrograd. 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023. De ce să ne ferim? Sfaturi pentru toate zodiile

Taur

Taurii sunt ceilalți norocoși din horoscop. Sunt din fire foarte calculați și le place să știe foarte bine ce se află în preajma lor. Apar și foarte multe oportunități de muncă pentru aceștia. Pentru că sunt foarte muncitori, pot ajunge în poziții de conducere.

E posibil să descopere anumite probleme de sănătatate, dar nu le vor da foarte mari bătăi de cap, acestea rezolvându-se destul de ușor. Conflictele vor dispărea din viața acestora. Marele noroc va începe pentru acești nativi din luna mai.