Horoscop rune pentru ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici! Care sunt cele două zodii care nu vor avea parte de noroc VIDEO

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru luna ianuarie a anului viitor. Runele aduc vești proaste pentru două zodii!

27 dec. 2022, 11:46
Horoscop rune pentru ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici! Care sunt cele două zodii care nu vor avea parte de noroc VIDEO

Astrologul Mihai Voropchievici vine cu noi predicții la sfârșit de an. Iată ce ne rezervă runele pentru luna care vine, conform fanatik.ro.

Din punct de vedere numerologic, 2023 este un an 7. Este anul spiritualității, anul Domnului, în care noi vom plăti karmic toate relele pe care le-am făcut în 2022. Urecheala divină vine pentru cei care au fost în culpă, indiferent la ce nivel.

Citiți și: Horoscop rune Mihai Voropchievici 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. La ce trebuie să ai grijă în ultima săptămână din an

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul pentru luna ianuarie 2023

Berbecii vor triumfa în prima lună a anului, așa că nu trebuie să mai aștepte ceva de undeva. Dacă pun mâna și muncesc este în folosul lor. Cu alte cuvinte, ei sunt șefii propriului lor destin. Trebuie să se decidă dacă vor să trăiască la un nivel ridicat.

Taurii vor fi în permanență nerăbdători. Sunt stăpâniți de acest sentiment, iar această nerăbdare nu e tocmai benefică. Ianuarie vine cu niște lucruri bune, însă nu atunci când vor ei. Pot veni pe 7 sau pe 17 ianuarie aceste lucruri.

Gemenii au o lună care nu e extraordinară de favorabilă. Sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Să fie atenți la cum comunică. De la niște supărări pot da drumul la guriță și fac un scandal monstru, îndepărtându-i pe cei care în general îi au aproape.

Racii sunt sfătuiți ca în ianuarie 2023 să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o lună de vis. Dacă vor să aibă o lună extraordinară, ar trebui să se descotorosească de bagajul grijilor.

Leii trebuie să se detașeze de cotidian, de toate problemele legate de job sau grijile legate de sănătate. Nu e bine să se mai încarce cu griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, că e prieten, că e rudă.

Fecioarele primesc o atenționare foarte interesantă. Este cazul să abordeze altfel toate problemele de care sunt interesate. Trebuie să schimbe tactica. A schimba tactica înseamnă că toate Fecioarele care au fost bune, darnice și au văzut că în loc de o vorbă bună au primit o strâmbătură de nas să nu mai fie atât de bune.

Pe strada Balanțelor răsare soarele! Mentalul e mai lucid, vor discuta mai bine. Nu vor mai avea mintea încărcată cu tot felul de planuri și gânduri. Au parte de o viață nouă. Cei necăsătoriți cunosc o persoană cu care pot întemeia o familie.

Scorpionii susțin o mică bătălie. Ei pot să o câștige, mai ales că sunt favorizați de astre. Săgetătorii pun pe tapet o problemă căreia nu i se găsește răspunsul. Runa îi sfătuiește simplu și la obiect: pot găsi rezolvările numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Capricornii au simbolul fertilității și al belșugului în luna ianuarie. Visele lor se vor îndeplini. Truditorii au muncit mult în 2022, iar acum vin recompensele masive asupra lor.

Vărsătorii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Nativii de aer vor avea mintea limpede și vor acționa favorabil pe domeniul pe care și-l doresc. Peștișorii, ca de obicei, primesc vești bune. Au parte și de tot felul de cadouri, dar și de sume importante de bani. Vor primi de toate în luna ianuarie 2023, așa că nu le rămâne decât să se bucure.

Citiți și: Horoscop 27 decembrie 2022. Schimbări neaşteptate ne pot face să plutim în derivă