Care sunt, de fapt, preţurile pe o plajă din Thassos. Comparaţia tristă cu Mamaia: „Să ne trăiască!”

Turiștii români care au plecat în vacanță în Grecia au rămas uimiți de prețurile scăzute comparativ cu cele din România. Unul dintre ei a făcut o comparaţie între Thassos şi Mamaia.

21 iun. 2023, 16:41
Care sunt, de fapt, preţurile pe o plajă din Thassos. Comparaţia tristă cu Mamaia: „Să ne trăiască!”
Care sunt, de fapt, preţurile pe o plajă din Thassos. Comparaţia tristă cu Mamaia: "Să ne trăiască!"

Care sunt, de fapt, preţurile pe o plajă din Thassos. Cei mai mulți români care au ales să-și petreacă concediul pe meleaguri elene și-au justificat decizia,  susținând că prețurile pe litoralul românesc sunt mult mai ridicate comparativ cu cele din  zona Greciei.

De altfel, Grecia este destinația turistică preferată de foarte mulți români, iar hotelierii și comercianții au speculat acest lucru, așa că în anumite stațiuni personalul restaurantelor sau cel hotelier nu doar că vorbesc limba română ci pun la dispoziția conaționalilor noștri și meniuri în limba română.

Citeşte şi: Cum a ajuns Dan Adrian Drăgan să trăiască visul oricărui român. Acesta trăiește o viață ca în basme pe insula grecească Thassos 

Turiștii schimbă impresii pe Facebook, iar pe unul dintre forumurile destinate celor care aleg Grecia, Forum Thassos, au fost dezvăluite preţurile din această destinaţie aleasă de tot mai mulţi români.

„Prețuri la o plajă din Thassos: 3 euro șezlongul, 2 euro cafea grecească, 3,5 euro freddo cappuccino. Cicadele și umbra de pin, gratis”, a scris un turist.

Răspunsul a venit de la un turist care a ales litoralul românesc: „La fel și la Mamaia Nord: 24 euro șezlongul, 8 euro cafeaua, 12 euro frappe, 8 euro berea. De mâncare nu mai discutăm. Vorbim de o regiune de plajă obișnuită, nu din alea de fitze. Să ne trăiască!”.