Care sunt numele cu care se alintă Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt folosesc nume de alint unul pentru celălalt, iar cele două vedete americane nu ezită să folosească aceste nume atunci când se cazează, în secret, la diverse hoteluri.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 12:17
Care sunt numele cu care se alintă Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina îl alintă pe Brad Pitt cu porecla „Kitty”, iar Brad Pitt îi spune logodnicei lui „Miffy”, informează contactmusic.com.

„Brad şi Angelina sunt foarte drăgăstoşi unul cu celălalt şi nu le pasă atunci când cineva din jur îi aude cum îşi vorbesc”, a declarat o sursă citată de The Sun.

Cei doi actori folosesc aceleaşi porecle şi pentru a se caza, în secret, în diverse hoteluri, în timpul numeroaselor călătorii pe care le fac în jurul lumii.

Înainte de a-l cunoaşte pe Brad Pitt, Angelina Jolie obişnuita să se cazeze în hoteluri şi să facă rezervări la restaurante sub pseudonimul „Shiloh Baptist”.

După ce au început o relaţie, cei doi au folosit împreună acest pseudonim, dar au renunţat la el după naşterea primei lor fiice biologice, Shiloh, în mai 2006.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

La rândul ei, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller între anii 1996 şi 1999 şi cu Billy Bob Thornton între anii 2000 şi 2003.