Care sunt obiectele care aduc noroc în casă si de care trebuie să te ferești cât mai rapid

Tuturor ne place să avem o casă cât mai frumos amenajată și petrecem mult timp pentru a cumpăra obiecte care mai de care mai interesante, pentru a da un plus de frumusețe și de eleganță. Îți aratăm ce obiecte nu trebuie să îți lipsească din locuință dacă vrei să ai noroc și de care trebuie să te ferești.

07 nov. 2022, 06:52
Care sunt obiectele care aduc noroc în casă si de care trebuie să te ferești cât mai rapid

Tuturor ne place să avem o casă cât mai frumos amenajată și petrecem mult timp pentru a cumpăra obiecte care mai de care mai interesante pentru a da un plus de frumusețe și de eleganță. Sunt câteva obiecte de care trebuie să ținem cont dacă dorim să atragem bunăstarea în locuința noastră.

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Ce a apărut pe pagina sa de Facebook

Ce obiecte îți aduc noroc în casă și de ce obiecte trebuie să te ferești pentru a nu avea ghinion

Unul dintre obiectele care ne aduc noroc sunt bibelourile cu elefanți. Se spune despre aceste animale că sunt blânde și loiale, de aceea trebuie să le ai și tu neapărat în casă. Dacă vrei să ai o stare bună și de fericire, este bine să ai în casă flori proaspete. În teoria feng-shui se spune despre acestea că vor aduce și noroc, atâta timp cât nu alegi un tip cu tulpini spinoase. Pentru a scăpa de toată negativitatea din casă este nevoie ca din când în când să folosești tămâie. Pentru bunăstarea în casă pune un bol cu fructe proaspete. Așează-l pe blatul din bucătărie. Printre alte elemente care aduc pozitivitate și bunăstare în casă se află ușile roșii.  Conform feng shui-ului, vopsirea ușilor orientate spre sud trebuie să fie făcută în roșu sau portocaliu.

Obiecte care aduc ghinionul în casa ta

Printre obiectele interzise pe care nu trebuie să le ai niciodată în casă se află un ceas spart. Mare atenție dacă ai un ceas vechi în casă. Dacă începe să sune, este clar că vei avea parte de un eveniment tragic. De asemenea, cactusul se află printre plantele care duc cel mai mare ghinion. Tot mai mulți oameni vor să aibă cât mai multe oglinzi în casă, însă acest lucru nu este deloc bun. Specialiștii spun însă că o oglindă care este orientată sper pat poate aduce probleme mari în relația de cuplu.

Ținând cont de toate sfaturile de mai sus putem să știm ce trebuie să alegem și ce trebuie să evităm atunci când alegem obiectele pe care vrem să le avem în casă.

Citește și: Gina Pistol este în doliu! „A fost un băiat tare fain, era foarte respectuos”