Care sunt politicienii cei mai ghinionişti în dragoste

Şi politicienii suferă din dragoste! Călin Popescu Tăriceanu, Elena Udrea, Cristian Boureanu sau Adrian Cioroianu sunt doar câţiva dintre aleşii poporului ale căror căsnicii s-au încheiat prin divorţ.

16 iul. 2014, 12:24
Care sunt politicienii cei mai ghinionişti în dragoste

Călin Popescu Tăriceanu a fost urmărit mereu de ghinion în dragoste. Fostul premier a bifat nu mai puţin de patru mariaje eşuate. Ultima femeie care i-a frânt inima politicianului fiind Ioana Tăriceanu.

Soarele pare a fi răsărit din nou pe strada Preşedintelui Senatului, o dată cu a cincea căsătorie. Tăriceanu şi Loredana Moise par a forma un cuplu foarte fericit.

În urmă cu un an, Elena Udrea punea punct unui mariaj de un deceniu cu omul de afaceri Dorin Cocoş.

Blonda îşi caută încă partenerul ideal şi nu renunţă la ideea de a avea un copil. În căutări intense este şi Cristian Boureanu. Prima căsnicie a politicianului a fost distrusă chiar de naşul său de cununie, Sebastian Vlădescu. Divorţul de a doua soţie, Valentina Pelinel, a venit ca o supriză pentru apropiaţii cuplului.

CITEŞTE ŞI E OFICIAL! Ce a declarat Boureanu după ce a divorţat de Valentina Pelinel

În ultimele luni, Boureanu a fost surprins de tabloide consolându-se în braţele tinerelor admiratoare.

Şi fostul ministru de externe Adrian Cioroianu a suferit o dezamăgire cruntă în amor. Politicianul a fost părăsit de logodnică înainte de a ajunge la altar.